GoriLLakoS

Η MSI με Intel X58 Chipset θα κυκλοφορήσει σε 3 εκδόσεις !!!

Recommended Posts

[WRAPLEFT]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/547c42b46b39dd.jpg[/WRAPLEFT]To nordichardware.com έβγαλε στην δημοσιότητα μία φωτογραφία από άγνωστη πηγή μέσα απο την οποία φαίνεται ξεκάθαρα πώς η MSI θα έχει στις 13 Νοεμβρίου 3 μητρικές βασισμένες στο ολοκάινουριο και πολυαναμενόμενο X58 Chipset της Intel !

Η πρώτη ακόμα δεν έχει κωδική ονομασία ( TBD ), αλλά σύμφωνα με την φωτογραφία, πρόκειται για μια μητρική αφιερωμένη στους overclockers. Η δέυτερη στην κατάταξη έχει ονομασία Eclipse X58 και προορίζεται για το enthusiast κοινό και η τρίτη και τελευταία ονομάζεται Platinum X58 και θα είναι μια φυσιολογική μητρική ιδανική για κάθε χρήστη χωρίς περίεργα μπιμπιλίκια και τσαχπινιές όπως οι προηγούμενες δύο !

Όπως είναι αναμενόμενο, οι τρείς μητρικές διαφέρουν μεταξύ τους σε αρκετά χαρακτηριστικά όπως πχ ο αριθμός των PCI-E θυρών όπου το μεγάλο μοντέλο που δεν ξέρουμε ακόμα το όνομα του διαθέτει 4 X PCI-E x16 το οποίο με την βοήθεια του NF200 chip μπορεί να ενεργοποιήσει Quad-SLI ή Triple SLI + PhysX ή

Quad CrossFire ! Το Eclipse X58 διαθέτει 3 X PCI-E x16 ενώ το τρίτο και μικρότερο μοντέλο aka Platinum X58 διαθέτει μόλις δύο PCI-E x16 slots και μπορεί ο χρήστης να κάνει επάνω του είτε SLI έιτε CrossFire . Άλλα τεχνικά χαρακτηριστικά που θα συναντήσουμε μόνο στην άγνωστη μητρική και στην Eclipse είναι η ενσωματωμένη X-Fi κάρτα ήχου, το GreenPower Genie και το D-LED2 !

Αναμένουμε και εμείς την επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας αυτών των μητρικών για να μάθουμε παραπάνω χαρακτηριστικά και το πιο σημαντικό...την απόδοση τους σε σχέση με όλες τις υπόλοιπες μητρικές που είναι εφοδιασμένες με το Intel X58 Chipset !

Μια φωτογραφία με όλο το MSI X58 Line Up :

548e7ae7940ae4.jpg

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now