JC_Denton

Intel - O Core i7-965 θα είναι έως και 52% ταχύτερος στο Gaming από τον Core 2 QX9770

Recommended Posts

[WRAPLEFT]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/548a2f4ef2ff13.png[/WRAPLEFT]Σύμφωνα με ορισμένους Reviewers που είχαν στα χέρια τους εκδόσεις των επερχόμενων Bloomfield της Intel, οι επεξεργαστές πάνε εξαιρετικά καλά. Αλλά πόσο καλύτερα μπορεί να πει κανείς ότι πάνε, σε σχέση με τους κορυφαίους σημερινούς επεξεργαστές της εταιρείας?

Σε ένα έγγραφο που στάλθηκε πρόσφατα στους συνεργάτες της Intel, στο οποίο το Expreview έδωσε ιδιαίτερη σημασία, η εταιρεία τόνιζε ότι όταν συγκρίνουμε τον Core i7-965 με τον Core 2 QX9770, μπορούμε να δούμε έως και 52% μεγαλύτερες επιδόσεις στο gaming, 38% ταχύτερο rendering, καθώς και 41% πιο γρήγορο movie editing και conversion!

Προφανώς τα νούμερα αυτά είναι ιδανικές περιπτώσεις, αλλά σύμφωνα με το Expreview, έρχονται κατευθείαν από την Intel. Τέτοιες δηλώσεις σίγουρα θα τις θυμόμαστε όταν θα βλέπουμε τα πρώτα Review.

Link to comment
Share on other sites

Κι εγώ αυτό σκέφτηκα, αλλά ίσως ήταν και μούφα το review (1024x768 ανάλυση και κάπως παράξενα αποτελέσματα).

Όχι ότι πιστεύω ότι θα δούμε 52% πάνω, εκτός από κανα Supreme Commander, που σε Ultra Large Scale μάχες οι 4πύρηνοι έριχναν double FPS στους 2πύρηνους.

Link to comment
Share on other sites

YES! Εκτως απο το Supreme Commander? :P :P :P

Patience is a virtue ρε Άλκη.

Από την άλλη δε, αν παίζεις σε αναλύσεις από 1600x1200/1680x1050 και άνω με High/Full details στο game μαζί με AA/AF μην περιμένεις διαφορά ούτε από 4GHz Nehalem ούτε 15GHz Nehalem, η κάρτα γραφικών είναι το bottleneck σε αυτά τα settings.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now