JC_Denton

Microsoft - Τα νέα Windows, επίσημα πλέον, θα βγουν ως "Windows 7"

Recommended Posts

[WRAPLEFT]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/548a2f6209e9bf.jpg[/WRAPLEFT]Όλοι ξέρουμε για το νέο λειτουργικό της Microsoft, τα δημοφιλή Windows 7, που θα αντικαταστήσουν τα Windows Vista.

Κάτι που απασχολούσε όμως πολλούς είναι η ονομασία του λειτουργικού - ποια θα είναι αυτή? Φαίνεται λοιπόν ότι η εταιρεία, σε μια κίνηση που εξέπληξε πολλούς, αποφάσισε να κρατήσει το όνομα "Windows 7" για το λειτουργικό της.

Ο Mike Nash, Αντιπρόεδρος του τμήματος του Product Management της Microsoft το επιβεβαίωσε αυτό στο blog του, τονίζοντας ότι το νέο OS της Microsoft θα έχει το όνομα Windows 7, μιας και αυτή είναι η 7η έκδοση του δημοφιλούς λειτουργικού.

Link to comment
Share on other sites

Δε με χαλάει καθόλου - αν είναι καλό, ας το βγάλουν και μέσα στο 2009. Προτιμώ καλά λειτουργικά κάθε 2 χρόνια από "comme-ci/comme-ca" κάθε 5 ;)

Αν και μεταξύ μας, το Snow Leopard περιμένω με το GPU Acceleration ;)

Link to comment
Share on other sites

Δίκιο έχεις....τα vista δεν πιστεύω να κάλυψαν τις προσδοκίες της microsoft γιαυτό κ ίσως να προχώρησε σε αυτην την κίνηση.βέβαια αυτό δεν έχει σημασία γιατί ανεξάρτητα άπο το εάν είχαν μεγάλη απήχη η όχι στό καταναλωτικό κοινό η microsoft οφείλει να βγάζει νέα λειτουργικά σε μικρότερα χρονικα διαστήματα κ όχι όπως έκανε με τα vista....άσε που όσω κ πιο πολύ αργεί να βγάλει νέο λειτουργικό τόσο πιο πολλυ δένεται ο καταναλωτής με το προηγούμενο κ μετά άντε γειά....

Link to comment
Share on other sites

Δυστυχώς η "βιαστική" κίνηση να βγάλει τα 7 όμως, συνεπάγεται ότι δε θα είναι αυτό που έπρεπε να είναι. Οι πληροφορίες λένε, ότι θα είναι απλά αλλαγμένα Vista, για να πουλήσουν επειδή ο κόσμος έχει πάρει με κακό μάτι τα Vista και δεν τα αγοράζει. Ο ψυχολογικός παράγοντας του "είμαι 2 γενεές πίσω" θα δράσει θετικά για πολλούς και θα τα αγοράσουν, χωρίς να έχουν σημαντικές διαφορές.

Τα σημαντικότερα σημεία, όπως το WDDM2.x και WinFS, δυστυχώς δεν αναφέρονται ούτε για τα 7...

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now