GoriLLakoS

nVidia & AIB Partners : Tons Of Rumors

Recommended Posts

[WRAPLEFT]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/547c42b46ba739.jpg[/WRAPLEFT]Στις 4 & 6 Οκτωβρίου αντίστοιχα σας είχαμε ενημερώσει εδώ και εδώ πώς σύμφωνα με το fudzilla, η nVidia θα σταματούσε την συνεργασία με κάποιες εταιρίες ( για τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης μόνο) ανάμεσα στις οποίες ήταν οι : Albatron, ECS, Biostar,FoxConn & Club3D ! Τελικά όμως, αυτό δεν έγινε ποτέ . . .

Μόλις εχθές, πάλι ο συνήθης ύποπτος aka Fuad Abazovic έγραψε πώς η nVidia έιναι έτοιμη να ανακοινώσει ποιους συνεργάτες της θα "κόψει" και θα μείνει μόνο με τους παρακάτω έξι (6)EVGA, PC partner (Zotac), Asus, MSI, Palit & XFX .

Σήμερα το πρωί , στελέχη απο την BFG και την POV (Point Of View) σε σχετική ανακοίνωση τους στο Fudzilla ( αν αληθέυουν ) είπαν πώς θα μείνουν και αυτοί μέσα στους συνεργάτες της nVidia και δεν τίθεται λόγος διακοπής των συμβολαίων τους !

Το κερασάκι στην τούρτα ήρθε όμως να βάλει η ίδια η nVidia η οποία και ζήτησε συγνώμη για την αναστατωση που έχει δημιουργηθέι γύρω απο αυτό το θέμα τόσο

καιρό χωρίς να έχει βγεί να επιβαιβεώσει ή να διαψέυσει κάτι. Πιο συγκεκριμένα, ο Luciano Alibrandi - Nvidia EMEA Public Relations Manager - δήλωσε πώς :

This is absolutely not true and we apologize for all the confusion that we might have created. These six will get special treatment, but it looks like the rest wonʼt be cut off. There will be cuts, but the holy six won't be the only ones to stay on board.

Δηλαδή, όλες οι εταιρίες παραμένουν στην nVidia, αλλά οι συγκεκριμένες έξι που έχουμε στην δέυτερη παράγραφο χρήζουν ειδικής αντιμετώπισης? Τι σημαίνει special treatment? Καλύτερες τιμές? Διαλεγμένοι πυρήνες? Έχουν πρώτοι τα νέα προϊόντα?

Απ'ότι καταλάβατε, η ιστορία με την nVidia και τους συνεργάτες της είναι ένας φάυλος κύκλος που σίγουρα θα μας απασχολήσει και στο μέλλον . . .

Link to comment
Share on other sites

ROFLMAO στα από πάνω posts :P

Λογικά "καλύτερη εξυπηρέτηση" εννοούνε πιο γρήγορη παράδοση των νέων chips... όπως γινόταν πάντα δηλαδή... όταν η Twintech, Gigabyte, Albatron, Inno3D παραλάμβαναν την πρώτη παρτίδα GTX 280 & GTX 260 η eVGA, Asus & XFX ήταν ήδη στην 2η παρτίδα :P

Link to comment
Share on other sites

βασικα η nvidia το χει παρει αποφαση να κανει ολες τις μ@μ@κιες μαζεμενες... αρχικες τιμες στις 280 και 260, ελατωματικα κομματια, τωρα αυτα τα περιεργα σκηνικα με τους συνεργατες της!

Link to comment
Share on other sites

Χμμμ....

Αρχικές τιμές...η ATi φταίει για την εικ΄να που έβγαλε η nVidia στους πελάτες τις με τις 4850 και 4870. Φαντάζομαι πώς αν δεν υπήρχαν αυτές, η nVidia θα συνέχιζε με την ιδια τιμολογιακή πολιτική.

Ελατωματικά κομμάτια....σε αυτό το πράγμα φτάινε τα 55nm και το yield...νέα τεχνολογία...μικρότερο yield...χαμηλότερο ποσοστό σε 100% λειτουργικούς πυρήνες. Κάθε φορά που μικραίνει το process, κάθε φορά τα ίδια έχουμε...αλλά βιάστηκε λιγάκι και η NV.

Περίεργα σκηνικά με NV Partners . . . φαντάζομαι πως γι αυτό έχει φροντίσει αποκλειστικά και μόνο ο Fud για το traffic του Site του και η nVidia απλά βγήκε(ένα όντως βγήκε) να το διαψέυσει για να σκάσει ο Fud με αυτά τα ψέμματα...

:)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now