katsu

Μάτια και δόντια στο Surgeon Simulator Anniversary

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Μάτια και δόντια στο Surgeon Simulator Anniversary]http://www.hwbox.gr/images/news_images/sim1.jpg[/NEWS_IMG]Αποκτήστε PhD στη χειρουργική ... σχεδόν.

Το Surgeon Simulator προσφέρει ότι και όλα τα παιχνίδια των οποίων ο τίτλος μπορεί να είναι Goat Simulator ή Grass Simulator. Δηλαδή έναν περίπου εξομοιωτή της παρόμοιας πραγματικής κατάστασης. Εννοείται ότι κανείς δεν παραπονέθηκε για κάτι τέτοιο, αφού το παιχνίδι κατάφερε να κερδίσει την αποδοχή πολλών gamers και να διασκεδάσει πολύ κόσμο. Τόσο πολύ ώστε, τώρα, μετά από ένα χρόνο από την κυκλοφορία του στα PC, πρόκειται να κυκλοφορήσει η Anniversary A&E Edition.

Στην ανανεωμένη του μορφή, πλέον δεν θα περιοριζόμαστε μόνο στα ενδότερα σπλάχνα όπως καρδιές, πνεύμονες και έντερα. Θα έχουμε τη δυνατότητα να εκτελέσουμε επεμβάσεις σε δόντια και οφθαλμούς. Αν αυτά σας φαίνονται βαρετά, τι θα λέγατε για μια εγχείρηση μέσα σε ασθενοφόρο εν κινήσει ή στο διάδρομο νοσοκομείου πάνω στο φορείο; Και για να γίνει ακόμα πιο ελκυστικό, το Surgeon Simulator Anniversary A&E Edition μας υποδέχεται με βελτιωμένα, πιο λαμπερά και smooth γραφικά.

Το παιχνίδι είναι ήδη διαθέσιμο μέσω Steam και η τιμή του ανέρχεται στα 12,99?. Ενώ αν ήδη έχετε τη βασική έκδοση, η αναβάθμιση στην Anniversary θα σας κοστίσει μόνο 2,99?.

<iframe width="853" height="480" src="//www.youtube.com/embed/35Mo1WvtKD8" frameborder="0" allowfullscreen=""></iframe>

Link to comment
Share on other sites

Το είχα δοκιμάσει το game, το είχα πρωτοδεί από τον Dyrus που όσο έψαχνε game @ LoL έπαιζε αυτό. Εντάξει μιλάμε τέρμα καφρίλα, ειδικά η αποστολή που είσαι μες στο ασθενοφόρο και πάει πατητός ο άλλος, κάνοντας εγχείριση :hehe:

Μετά από λίγο όμως το βαρέθηκα. Fair τα χρήματα που ζητάει.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now