katsu

Μήνυση κατά της Valve στην Αυστραλία

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Μήνυση κατά της Valve στην Αυστραλία]http://www.hwbox.gr/images/news_images/steam1.jpg[/NEWS_IMG]Μάλλον δεν είναι όλοι ευχαριστημένοι με το Steam.

Το Australian Competition and Consumer Commission(ACCC) κατέθεσε μήνυση στο δικαστήριο έναντι της Valve, λόγω του refund policy που διατηρεί η εταιρία στο Steam. Η αρχική ακρόαση στο Ομοσπονδιακό Δικαστήριο έχει οριστεί στις 7 Οκτωβρίου.

Συγκεκριμένα η έλλειψη αυτή, πλήρους αποζημίωσης παραβαίνει τα δικαιώματα των καταναλωτών της Αυστραλίας, σύμφωνα με το ACCC "Αποτελεί παράβαση του Δικαίου του καταναλωτή της Αυστραλίας όταν επιχειρήσεις δηλώνουν ότι δεν δίνουν αποζημιώσεις σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένων και δώρων και κατά τη διάρκεια εκπτώσεων." όπως δήλωσε ο Rod Sims, πρόεδρος του ACCC και συνέχισε λέγοντας: "Βάσει το Δίκαιο του καταναλωτή, οι καταναλωτές μπορούν να επιμείνουν σε αποζημίωση ή αντικατάσταση αν το επιθυμούν εάν το προϊόν έχει κάποιο σημαντικό σφάλμα. Οι εγγυήσεις που παρέχονται βάσει του Δικαίου του καταναλωτή δεν μπορούν να καταργηθούν, να περιοριστούν ή να τροποποιηθούν."

Σε συνομιλία με το Polygon, η Valve δήλωσε ότι: "Κάνουμε οποιαδήποτε προσπάθεια να συνεργαστούμε με τις Αυστραλιανές αρχές πάνω σε αυτό το θέμα, ενώ παράλληλα συνεχίζουμε να προσφέρουμε τις υπηρεσίες του Steam στους πελάτες μας ανά τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων και των Αυστραλιανών gamers."

[img_ALT=Μήνυση κατά της Valve στην Αυστραλία]http://www.hwbox.gr/members/2140-albums89-picture32555.jpg[/img_ALT]

Link to comment
Share on other sites

refund στα δωρα

κκκκκκκκκκκκκκκκκκ

Καλά αυτοί δεν κόλλησαν μόνο σε αυτό, αλλά στο γενικό της υπόθεσης: Το ότι δεν δίνουν καθόλου refunds

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now