katsu

Επαναφορά διαγραμμένων χαρακτήρων στο WoW

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Επαναφορά διαγραμμένων χαρακτήρων στο WoW]http://www.hwbox.gr/images/news_images/rpg3.jpg[/NEWS_IMG]Μια μικρή έκπληξη πριν το νέο expansion.

Με patch το οποίο είναι προγραμματισμένο πριν την κυκλοφορία του Warlords of Draenor, ανακοίνωσε χθες η Blizzard, ότι οι παίκτες πλέον θα μπορούν να επαναφέρουν τους χαρακτήρες που έχουν διαγράψει οριστικά. Αυτή τη λειτουργία θα μπορούν να τη χρησιμοποιήσουν μία φορά κάθε 30 μέρες. Οι χαρακτήρες που επαναφέρονται θα φέρουν όλα τα enchantements, τα gems και τα αντικείμενά τους άθικτα.

Όμως υπάρχουν μερικές εξαιρέσεις. Οι παίκτες δεν θα μπορούν να επαναφέρουν χαρακτήρες κάτω του level 10 ή Death Knights που βρίσκονται στο level 55. Επίσης, χαρακτήρες ανάμεσα στα level 10 και 29 θα διαγράφονται για πάντα μετά από 90 μέρες, ενώ χαρακτήρες ανάμεσα στα level 30 και 49 θα διαγράφονται για πάντα μετά από 120 μέρες. Αυτό σημαίνει ότι χαρακτήρες 50 level και πάνω(με την εξαίρεση των Death Knights) μπορούν να επαναφερθούν οποιαδήποτε στιγμή.

Επιπλέον, όσο αφορά τα ονόματα των χαρακτήρων θα ισχύει το εξής: "Θα κρατάμε τα ονόματα των χαρακτήρων που διαγράφονται για περιορισμένο χρόνο, και ο αρχικός δημιουργός θα μπορεί να τα πάρει για να τα χρησιμοποιήσει σε νέο χαρακτήρα μέσα σε αυτό το χρόνο. Εάν δημιουργήσετε ένα χαρακτήρα με το ίδιο όνομα με έναν από τους χαρακτήρες που έχετε διαγράψει(ας πούμε τον Flugur), ο νέος χαρακτήρας πρέπει να αλλάξει όνομα, να μεταφερθεί ή να διαγραφεί για να ολοκληρωθεί η επαναφορά του Flugur."

[img_ALT=Επαναφορά διαγραμμένων χαρακτήρων στο WoW]http://www.hwbox.gr/members/2140-albums89-picture10634.jpg[/img_ALT]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now