Nikelu

Ερωτηση για αναβαθμιση ram

Recommended Posts

Γεια σας εχω αυτην την στιγμη 8 gb στα 1333, και βρηκα τις vengeance της corsair σε 16gb/1600mhz στα 80 ευρω. Πρωτον ειναι καλες οι ραμ της κορσαιρ γενικα; και δευτερον πως γινεται η αλλαγη; Απλα βγαζω τις παλιες και βαζω τις καινουργιες στις ιδιες θεσεις;

Link to comment
Share on other sites

1ον Καλές είναι αλλά άμα είναι να σου κάτσει θα σου κάτσει η στραβή. Εμένα μου έχουν καεί και Crusial και Corsair δεν παίζει ρόλο.

2ον Ακριβώς όπως λες, βγάζεις τις παλιές και βάζεις τις καινούργιες, κουμπώνουν με εναν συγκεκριμένο τρόπο και να θες δεν μπορείς να τις βάλεις ανάποδα, αλλά καλό είναι να δεις και κανένα βίντεο επ αφτού στο youtoube.

3ον Βεβαιώσου οτι οι μνήμες που θα πάρεις είναι συμβατές με την μητρική σου, δες το manual.

Link to comment
Share on other sites

παρεπιπτοντως μολις εμαθα οτι ηταν 1600αρες οι δικες μου,και απλα τις συγχρονισα στο bios.ο 3 χρονια μικροτερος εαυτος μου ειχε πιστεψει οτι το πλαισιο θα τα εκανε ολα σωστα.πω ετρεχα τις ραμ στα 1333 για 3 χρονια :dejection:

Link to comment
Share on other sites

Εχω τον 3770 ι7 ,πιστευω αν βαλω 16 ραμ και κανω μεχρι το τελος του χρονου μια αναβαθμιση καρτα γραφικων,θα ειμαι πολυ τζετ για τα επομενα χρονια σωστα; Γιατι δεν βρισκω λογο να παω σε καλυτερο επεξεργαστη,ουτε skylake ακομα. Οποτε για DDR4 ραμ με βλεπω σε 4 χρονια :P . Αν εχεις καμια συμβουλη ριχτην. Δεν το ζοριζω πολυ το πσ, κανα παιχνιδακι μοναχα παιζω.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now