Pastelidis.n.s.

G3 η νέα σειρά SSD της Sandisk

Recommended Posts

[WRAPLEFT]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/7474967551f2921c.png[/WRAPLEFT]Η Sandisk μόλις ανακοίνωσε μία οικογένεια των πιο γρήγορων σκληρών δίσκων, ο λόγος για τους Solid State Drives ή αλλιώς SSD. Η νέα G3 σειρά στην οπία θα ανήκουν οι νέοι SSD της Sandisk έχουν σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε να υποστηρίζονται και απο notebooks.

Oι νέοι SSD οι οποίοι ανήκουν στην σειρά G3 της Sandisk είναι πέντε φορές ταχύτεροι από τους συνηθισμένους HDD των 7.200rpm και 2 φορές ταχύτεροι από τους SSD που ανκοινώθηκαν το 2008. Να πούμε οτι τα λεγόμενα αυτά είναι ισχυρισμοί της ίδιας της εταιρείας (Sandisk), διότι δεν έχουμε δει κανένα συγκριτικό καθώς είναι πολυ νωρίς ακόμα. Έρχονται στα μεγέθη των 60GB, 120GB και 240GB με ταχύτητες εγγραφής που φτάνουν τα 200MB/s και ανάγνωσης τα 140ΜΒ/s και τιμές στα 109?, 182?, 328? αντίστοιχα.

Link to comment
Share on other sites

Ο 120άρης στα 180 είναι φοβερή επιλογή. Αλλά ρε παιδιά δεν πρέπει μόνο να μας απασχολεί το νια πιάνουν τις ταχ που υπόσχονται, αλλά το πώς συμπεριφέρονται σε καθημερινή χρήση.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now