Recommended Posts

Δεν προλαβαινω με τους haswell να ερχονται σε λιγους μηνες . Θα πρεπει να ξαναπαιξω μετα το aqua και το 3d01 οπωσδηποτε σε ολες τις καρτες . Για τα υπολοιπα bench , ισως οχι απαραιτητα .:Q..

Link to comment
Share on other sites

Τι θα γίνει ρε παλικάρια...μονο εγώ και ο Στέλιος ποστάρουμε σκορ

...για οργανωθείτε γιατι έχει πέσει πολύ σπαρίλα :hehe:

120k on air :D

11-albums175-picture13231.jpg

Edited by mortisboy
Link to comment
Share on other sites

Δεν γινόταν ρε, έμεινα από ρολόγια στην κάρτα. Πέρασα κόσμο που έπαιζε αρκετά πιο ψηλά - έτσι κι αλλιώς το CPU δεν μου έδινε πλεονέκτημα. Με αυτές τις κάρτες θες απλά όσο πιο ψηλά ρολόγια και τπτ παραπάνω :P

Link to comment
Share on other sites

ελα μην του το χαλατε. το παιδι προσπαθησε αλλα δεν μπορει, τι να κανουμε. Δεν εχουν ολοι το χαρισμα σαν εμενα και τον 'ντωνη.

Link to comment
Share on other sites

Μια φορά που έτρεχα 01 σε πολύ υψηλούς μεγάκυκλους γίνονταν πολύ περίεργα πράγματα! Ο Νορντ οδηγούσε το τζιπάκι και προσπαθούσε να χτυπήσει το βαρέλι να πάει πίσω από το λόφο!! Πίου πίου πίου.

Link to comment
Share on other sites

Με αυτά που γράφετε όλοι γελάω, όχι με τον Σάκη συγκεκριμένα :P

γέλα αλλά true story αυτό που λέει ο Σάκης... στα lobbies μια φορά κανονική καμπαρντίνα δεν είδαμε...

Στις περισσότερες από αυτές τις παλιόκαρτες που έχω (κάτι 7300gs, 6600le, 6600gt ddr2 κομμένη και κάτι τέτοια), συνήθως με νοιάζει μόνο το LL. Το LH το τρέχω προτελευταίο. Δεν πα να τρέχει και γυμνός, χέστηκα :hehe:

Link to comment
Share on other sites

Η καπαρτίνα ήταν πραγματικά αφίσα με τη φάτσα του "Νίο"!!! Δεν ήταν μαύρη!! Η φάτσα του τεντωμένη ήταν. Και άλλη μια φορά το βαρέλι έφυγε τόσο μακριά που από τότε δεν εμφανίστηκε ξανά σε κανένα session :hehe::hehe:

Edited by $@39@
Link to comment
Share on other sites

Πρώτο run 82918! Μόλις ~90 πόντους από την δεύτερη θέση και σχεδόν 3000 από την πρώτη. Αυτά με το CPU @ 4700 και την 6570 @ 840/1140. Μιλούσα παράλληλα με τον [MENTION=23]Stelaras[/MENTION] στο τηλ και του λέω, θα δώσω λίγο στην κάρτα ώστε να περάσω τον δεύτερο τουλάχιστον.

Τρέχω Nature, μπαμ, παίρνει 17 FPS. Τρέχω DL μερικές φορές και βγαίνει λίγο καλύτερο. Τρέχω DH και παίρνει 10 FPS. Λέω μια χαρά ήμαστε, αν συνεχίσει έτσι θα είμαι σχεδόν 1800-2000 μακριά από τη πρώτη θέση. Τρέχω LL κολλάει :hehe:

Μετά από καμιά ώρα με προσπάθειες, αποφασίζω ένα YOLO run :hehe: CPU @ 4800, κάρτα @ 845/1170 για το Nature και μετά λέω θα την κατεβάσω στα 840/1160 για τα Dragos και 840/1150 για το υπόλοιπο run. Τρέχω Nature και από 387FPS που έβγαλε πριν, τώρα σκαρφάλωσε στα 441FPS. Μένω λάκας τελείως :hehe: Συνέχισα το υπόλοιπο run αρκετά γρήγορα για να μην κολλήσει και όταν έτρεξα και το προτελευταίο test, έμενε μόνο το Car Low για να βγει ένα φοβερό run. Αγνοώ εντελώς τα LOD και prerender κ.τ.λ, μπαίνω όπως ήμουν στο LH να τρέξω το CL και βγαίνει score 88520, δηλαδή ~2.5k πάνω από τον πρώτο :hehe: Αφού αποθηκεύω το run, πάω να το ξανατρέξω με σωστά settings, αλλά κυρίως επειδή ήταν σχεδόν 40FPS κάτω από το καλό run που θα έπρεπε να κάνει. Ε και κόλλησε :hehe: Πάλι καλά που το έσωσα πριν το run.

1st place biotches :hehe:

George_oc`s 3DMark2001 SE score: 88520 marks with a Radeon HD 6570 GDDR3

image_id_1149686.jpeg

Edited by George_o/c
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now