JC_Denton

Backplate για τις GeForce GTX 295, από την EVGA !

Recommended Posts

[WRAPLEFT]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/547c429f956792.jpg[/WRAPLEFT]Η EVGA, σε ακόμα μια είδηση που την αφορά, έβγαλε στην αγορά μόλις χτες ένα πρωτότυπο ομολογουμένος προϊόν, για τους κατόχους των EVGA GeForce GTX 295 & GTX 295 Plus. Περί τίνος πρόκειται? Είναι μια πλακέτα ανοδειωμένου αλουμινίου, πάχους 1 χιλιοστού, η οποία μπαίνει σαν backplate πάνω στις κάρτες γραφικών.

Η κωδική ονομασία του προϊόντος είναι 401-EV-1234-01 και θα διατεθεί επίσημα μόνο για τις κάρτες της εταιρείας. Ο σκοπός της ύπαρξής του, εκτός από την αισθητική που δίνει στην κάρτα, είναι κυρίως ότι μειώνει τις θερμοκρασίες από το πίσω μέρος της GPU, βοηθώντας σε καλύτερο Overclocking αυτής.

Παρόλο λοιπόν που η ίδια η nVIDIA δεν είδε την ανάγκη της δημιουργίας ενός backplate για τη GTX 295, η EVGA πήρε την πρωτοβουλία και έφτιαξε ένα, με τιμή που είναι μόλις κάτω από τα 20 δολάρια.

Ήδη, το προϊόν είχε τόσο μεγάλη ζήτηση, που όλο το στοκ εξαφανίστηκε χτες! Η εταιρεία παραξενεύτηκε από την τόσο ξαφνική ζήτηση, αλλά υποσχέθηκε ότι θα ανανεώσει τον αριθμό των αποθεμάτων της σύντομα.

Μερικές φωτογραφίες από το backplate:

46497adf452664b.jpg

46497adf4538b34.jpg

Διαβάστε περισσότερα εδώ . . .

Link to comment
Share on other sites

Μόνο για θέμα αισθητικής θα το έβαζα. Αλλά όχι ότι μειώνει και θερμοκρασίες και ότι επιτυγχάνεις μεγαλύτερο overclocking. Ας σοβαρευτούμε. Το σχόλιο εννοείτε πως δεν πάει για σένα JC_Denton αλλά για την εταιρία που το λέει. Μη πω ότι την ανεβάζει κιόλας.

Link to comment
Share on other sites

Ναι βρε, no prob, ότι λέει η EVGA έγραψα. Εγώ πιστεύω ότι μπορεί να μειώνει τη θερμοκρασία του PCB, αλλά όχι και καλύτερο o/c, ντάξει, νομίζω ότι είναι λίγο too much να το λένε αυτό.

Πάντως κακά τα ψέματα, παίζει να το παιρνα :)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now