George_o/c

Έρχεται η Zalman VF2000 VGA Cooler !

Recommended Posts

[WRAPLEFT]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/547c42b46cdbc2.jpg[/WRAPLEFT]Αν μη τι άλλο, για ακόμη μία φορά η Κορεάτικη εταιρεία που ειδικεύεται στη ψύξη διαφόρων pc components μας εντυπωσίασε. Την είδαμε πρώτη φορά στην πρόσφατη CES 2009 και σίγουρα αναμένουμε με αγωνία. Πρόκειται για μια νέα ψύκτρα από τη Zalman η οποία δύναται να χρησιμοποιηθεί και με VGAs και με CPUs.

Έτσι λοιπόν η VF2000 είναι συμβατή με τις περισσότερες κάρτες γραφικών όπως η nVidia G9x και η ATi RV700 series. Οι διαστάσεις της είναι 126x110x45mm, και το βάρος της ανέρχεται μόλις στα 290g !

H κατασκευή της είναι ιδιαίτερα απλή, αφού από το contact block ξεκινάνε 4 heatpipes, ενώ η απαγωγή θερμότητας επιτυγχάνεται μέσω ενός 90mm blue-led ανεμιστήρα PWM-controlled.

Η σχεδίαση της επιτρέπει την χρησιμοποίησή της με τα LGA775, AMD AM2/AM2+/AM3+ sockets. Το πρόβλημα είναι ότι λαμβάνοντας υπόψην τα χαρακτηριστικά της, βλέπουμε ότι δεν είναι δυνατόν να χρησιμοποιηθεί σαν μία hardcore air overclocking λύση, το οποίο εξάλλου δηλώνεται και απ' την ίδια την εταιρία αφού συνίσταται μόνο για επεξεργαστές με rated TDPs μικρότερα από 110W. Αυτό από την άλλη πλευρά, την κάνει ιδανική για low profile PCs, ή κατόχους διπήρυνων επεξεργαστών που δεν έχουν όρεξη για "πειραματισμούς" και "αλχημείες".

Ορίστε και μερικές φωτογραφίες της VF2000

170b.jpg

170a.jpg

170c.jpg

170d.jpg

170e.jpg

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now