JC_Denton

Οι BFG, Zotac & EVGA ετοιμάζουν υδρόψυκτες GeForce GTX 295 !

Recommended Posts

[WRAPLEFT]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/547c42b46ba739.jpg[/WRAPLEFT]Σύμφωνα με όλα όσα ακούγονται τον τελευταίο καιρό, οι μόνες αποκλειστικές συνεργάτιδες της nVIDIA, οι EVGA, Zotac & BFG, ετοιμάζονται να βγάλουν στην αγορά έτοιμες λύσεις για την υδρόψυξη των GeForce GTX 295, καθώς και φυσικά υδρόψυκτες κάρτες γραφικών, με το waterblock ήδη περασμένο πάνω τους.

Οι όλες φήμες ξεκίνησαν από το Fudzilla, αλλά δείχνουν να επιβεβαιώνονται και από άλλες πηγές, οι οποίες αναφέρουν μάλιστα ως πιθανή ημερομηνία παρουσίασης των καρτών τις αρχές Μαρτίου, όπου και θα λάβει χώρα η CeBIT 2009.

Σαφώς, στις λύσεις και των 3 εταιρειών, θα μιλάμε για full cover waterblocks, κάτι σχεδόν απαραίτητο σε κάρτες με την αρχιτεκτονική των GTX 295. Αρκετοί ήδη μιλάνε για pre-overclocked κάρτες γραφικών, ενώ άλλοι προσπαθούν να μαντέψουν τις τιμές τους, οι οποίες σίγουρα αναμένονται υψηλές.

Το βέβαιο είναι ότι οι BFG, Zotac και EVGA έχουν δει αρκετά σοβαρά το θέμα, μιας και υποστηρίζουν μια "δύσκολη" αγορά, σε καιρούς που η παγκόσμια οικονομία δε δείχνει να πηγαίνει και ιδιαίτερα καλά. Όπως και να χει, εμείς σύντομα πιστεύουμε πως θα έχουμε περισσότερα νέα για το θέμα, οπότε να αναμένετε κάποια περαιτέρω ενημέρωση.

.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now