JC_Denton

H RV790 με πυρήνα χρονισμένο στα 850 MHz ?

Recommended Posts

[WRAPLEFT]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/548a2f4ef1f197.jpg[/WRAPLEFT]Δεν είναι λίγες οι φορές στις οποίες σας μιλήσαμε για την επερχόμενη κάρτα της AMD/ATi με την κωδική ονομασία RV790, η οποία θα αποτελεί και το διάδοχο της RV770. Το πρόβλημα στην όλη υπόθεση είναι βέβαια ότι οι πληροφορίες που είχαμε ήταν συγκεχυμένες, μιας και κανείς δεν έχει πλήρως αποκαλύψει το πως θα είναι η νέα κάρτα.

Έτσι, αυτά που γνωρίζαμε σε γενικές γραμμές ήταν ότι οι μνήμες της GPU θα ήταν χρονισμένες στα 975 MHz, ενώ θα είναι rated στο 1 GHz, κάτι που ίσως προμηνύει τη χρήση διαφορετικών συχνοτήτων ανάλογα με το μοντέλο και τον κατασκευαστή.

Πλέον όμως, το Hardware-Infos.com κατάφερε και βρήκε ακόμα μερικές πληροφορίες, οι οποίες οδηγούν στην πιθανότητα της αύξησης της συχνότητας του πυρήνα από τα 750 MHz στα 1.23V, στα 850 MHz στα 1.3V.

Το μόνο που μένει λοιπόν, είναι να δούμε αν φυσικά όλα αυτά ισχύουν, καθώς και να μάθουμε τον αριθμό των stream processors, που ακόμα και τώρα παραμένει ένα μεγάλο μυστήριο. Ίσως η CeBIT να μας λύσει πολλές από τις απορίες μας...

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now