George_o/c

H Intel ακυρώνει το IDF Taiwan 2009

Recommended Posts

[WRAPLEFT]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/547c429f960f85.jpg[/WRAPLEFT]Η γνωστή εταιρεία αποφάσισε να ακυρώσει το Intel Developer Forum Taiwan 2009, πράγμα που είχε προγραμματιστεί για τον Νοέμβριο, συνεχίζοντας έτσι τις προσπάθειες για μείωση του κόστους εξαιτίας της παγκόσμιας οικονομικής κρίσης που επικρατεί. Η κίνηση της αυτή, εξέπληξε πολλούς κατασκευαστές υπολογιστών και μητρικών καρτών στην Ταϊβάν, αφού το IDF γίνεται εκεί από το 1996 !

Σαν να μην έφτανε μόνο αυτό, η Intel έκανε και κάποιες μεταρρυθμίσεις στο IDF Beijing 2009 (προγραμματίστηκε αρχικά για Απρίλιο), από δύο ημέρες event σε ημερίσιο. Η συντήρηση του IDF Beijing δείχνει την αυξανόμενη "βαρύτητα" της αγοράς της Κίνας, όπως μαθεύτηκε από πηγές στην αγορά της Taiwan.

idftaiwan2008017sf0.jpg

IDF Taiwan 2008

Παρόλ' αυτά, η Intel επέμενε ότι εξακολουθεί να θεωρεί σημαντική την συνεργασία της με την κυβέρνηση της Taiwan και τους τοπικούς κατασκευαστές, προκειμένου να παρατείνει την διαρκή εξέλιξη της βιομηχανίας και της τεχνολογίας γενικότερα. Αυτό θα επιτευχθεί με την παρεύρεση της Intel στην Computex Taipei 2009 και διάφορα άλλα τεχνολογικά σεμινάρια.

"Το IDF του San Francisco τον Σεπτέμβρη, εξακολουθεί να αποτελεί το "σημείο μηδέν" για τα συνέδρια μας, συνεχίζοντας κανονικά την διεξαγωγή του όπως και τα προηγούμενα χρόνια", τόνισε η Intel.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now