George_o/c

Φθηνότερες GTS250 VGAs διαθέσιμες στις 3 Μαρτίου !

Recommended Posts

[WRAPLEFT]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/547c42b46ba739.jpg[/WRAPLEFT]Από τις 3 Μαρτίου και έπειτα η GeForce 9800GTX+ επισήμως γίνεται rebranded σε GeForce GTS250. Τα specs παραμένουν ίδια με αυτά της 9800GTX+, όμως κάποιοι AIC Makers σκέφτονται να την προωθήσουν σαν μία ολοκαίνουρια VGA με νέο βελτιωμένο σύστημα ψύξης.

Η nVidia θα ρίξει τις τιμές των G92 based GTS250 καρτών τουλάχιτον $20 για τους συνέταιρούς της, έτσι αναμένουμε η κάρτα να κοστίζει αν όχι $20 λιγότερα από την 9800GTX+, σίγουρα πιο λίγο.

Almost "Brand new" GTS250

GTS250.jpg

Τη στιγμή που μιλάμε οι διάφοροι e-tailers παγκοσμίως πουλάνε τις 9800GTX+ & 4870 περίπου $150, οπότε αναμένουμε η τιμή της "καινούριας" GTS250 να κυμαίνεται στα $130. Αυτό λοιπόν που ουσιαστικά ήθελε να κάνει η nVidia με το rebranding της 9800GTX+, ήταν να χτυπήσει την 4870 όχι από πλευράς επιδόσεων αλλά από πλευράς τιμής. Ως συνέπεια του προηγουμένου, με βεβαιότητα μπορούμε να σας πούμε ότι σύντομα και η ATi θα ρίξει τις τιμές προκειμένουν να αντιμετωπίσει τον ανταγωνισμό.

Ευχαριστούμε λοιπόν την nVidia που αντί να βγάλει νέες, πιο ουσιαστικής ύπαρξης κάρτες συνεχίζει ακάθεκτη το rebranding και το re-naming, και φυσικά κατακρίνουμε σχόλια όπως τα παρακάτω :

With one of these i will play crysis at full hd , yeah baby i want this smile.gif , smells new it will look new so what's to think about it , let's all buy as many as we can.

Το διαβάσαμε στα comments του vr-zone πάνω στο συγκεκριμένο θέμα, και μας δημιουργήθηκε η εξής απορία : Αλήθεια υπάρχουν άτομα που πιστεύουν ότι θα είναι βελτιωμένη ? Εξάλλου, αναγράφεται καθαρότατα και στο άρθρο, τα specs είναι ίδια με αυτά της GTX+ !

Edited by George_o/c
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now