George_o/c

H EVGA αναβάλλει την X58 SLi Classified για την 2η εβδομάδα του Μάρτη !

Recommended Posts

[wrapleft]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/547c429f956792.jpg[/wrapleft]Νωρίτερα αυτό το μήνα είχαμε κάνει αναφορά στην πολυαναμενόμενη EVGA X58 SLi Classified (141-BL-E759-A1 Μοtherboard - πατήστε εδώ για φωτογραφία), σχετικά με την ημερομηνία κυκλοφορίας της, μέσα με τέλη Φεβρουαρίου. Δυστυχώς όμως, λόγω κάποιων αναπάντεχων αλλαγών στο πρόγραμμα της εταιρείας αποφάσισαν να καθυστερήσουν λιγάκι την κυκλοφορία της EVGA, λέγοντας πως θα είναι διαθέσιμη στα ράφια την 2η εβδομάδα του Μάρτη.

Από το προηγούμενο άρθρο μας μέχρι την στιγμή που μιλάμε, το board έχει δοκιμαστεί ουκ ολίγες φορές από αρκετούς overclockers και οι επιδόσεις που έδειξε ήταν πραγματικά εκπληκτικές, ιδιαίτερα σε θερμοκρασίες υπό του 0 (μηδέν) ! Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα οι enthusiasts από την πρώτη στιγμή να αρχίσουν την επιβράβευση της Classified, κάνοντας τους πάντες να ανυπομονούν για την εμφάνισή του ! Δυστυχώς όμως η προχθεσινή ανακοίνωση της EVGA σύμφωνα με την οποία θα αργήσει λιγάκι μας ανησύχησε. Για αυτό και στραφήκαμε στον Jakob Freeman - Product Manger της EVGA ο οποίος και είπε τα παρακάτω :

classifiedx58.jpg

"Η EVGA X58 SLi Classified είχε προγραμματιστεί κανονικά για τα τέλη Φεβρουαρίου. Βρισκόμαστε όμως στη δυσάρεστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι δεν είναι λίγες οι δυσκολίες που ίσως αντιμετωπίσει μία εταιρεία στην ανάπτυξη (developing) μιας μητρικής κάρτας. Ως συνέπεια του προηγουμένου η μητρική θα καθυστερήσει λίγο, φυσικά θα βάλουμε τα δυνατά μας ώστε να βρίσκεται στα ράφια την δεύτερη εβδομάδα του Μάρτη. Με την ευκαιρία αυτή να σας γνωστοποιήσουμε ότι η απλή έκδοση της EVGA X58 SLi θα συνεχίσει να παράγεται κανονικά, οπότε καλό είναι το αγοραστικό κοινό να έχει υπόψην του ότι η Classified είναι η premium έκδοση και θα κοστίζει περισσότερο"

Ο raja1 (pre-production EVGA motherboard tester) δήλωσε στις 23 Φεβρουαρίου στα forums της EVGA τα εξής :

"Αφού πήρα το board στα χέρια μου, κυκλοφόρησε άλλο ένα BIOS Revision με το οποίο προστέθηκε άλλο ένα σημαντικό χαρακτηριστικό. Συνεπώς, το δικό μου Engineering Sample EVGA X58 SLi Classified Board δεν έχει το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό, οπότε θα πρέπει να περιμένετε πριν μάθετε για τι ακριβώς πρόκειται, μαζί με ένα VDimm Ramp-up Change. Τις τελευταίες δύο εβδομάδες χρησιμοποίησα πολλά νέα bioses τα οποία ηταν εξοπλισμένα με όλο και περισσότερες βελτιώσεις αλλαγές (όπως το ότι προσθέθηκε το MCH frequency strap). Όλα μαζί συνθέτουν ένα απίστευτο σύνολο, με πάρα πολλές δυνατότητες overclocking, οι οποίες μάλιστα έχουν ακόμα περιθώριο βελτίωσης"

285x5820classifedme3.jpg

Το θέμα λοιπόν ξεκαθαρίστηκε και όλα βαίνουν επιτυχώς. Τί ακριβώς θα γίνει όμως με τους αγοραστές των απλών versions των X58 SLi boards ? Και εξηγούμαστε : Με το να καθυστερήσει η Classified, όλοι οι enthusiast που αγόρασαν την απλή έκδοση την ημέρα που κυκλοφόρησε ή τέλοσπάντων τον Νοέμβριο, αναρωτιούνται αν υπάρχει έστω και η παραμικρή πιθανότητα να πάρουν στα χέρια τους την Classified ίσως μέσω κάποιου step-up προγράμματος που σκέφτεται η EVGA. Η εταιρεία απάντησε λέγοντας ότι μέχρι στιγμής δεν έχουν σκεφτεί ακόμα τον σχεδιασμό ενός step-up προγράμματος με το οποίο θα παρατείνεται ο διαθέσιμος χρόνος του αγοραστή για step-up. Όπως καταλάβατε η λέξη κλειδί είναι το ακόμα, που δείχνει ότι υπάρχει πιθανότητα, όμως όχι εγγυημένη.

295x5820classifiedch5.jpg

Οπότε, αναμένουμε με απερίγραπτη ανυπομονησία την επίσημη κυκλοφορία του board αυτού, καθώς από ότι φαίνεται η EVGA έχει βάλει τα δυνατά της όχι μόνο για να διατηρήσει την καλή φήμη της, αλλά και για να ικανοποιήσει πλήρως τον κάθε enthusiast !

x5820classifiedcs1.jpg

Edited by George_o/c
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now