George_o/c

CeBIT 2009: GeIL Full Coverage

Recommended Posts

[wrapleft]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/54925502c4797e.png[/wrapleft]Η γνωστή έκθεση CeBIT 2009 - Ανούβερο Γερμανίας έφτασε στο τέλος της για ακόμα μία φορά και μόνο καλές αναμνήσεις έχει να μας αφήσει. Πολλές ήταν οι εταιρείες που πήραν μέρος για να παρουσιάσουν τα επερχόμενα προϊόντα τους, διεξήγαγαν διαγωνισμούς μέσω των οποίων προσέφεραν στο κοινό κέφι, χαρά και πολλά δώρα. Η GeIL βρισκόταν και αυτή στην γνωστή έκθεση, με ένα εκπληκτικό booth που μάζεψε αρκετό κόσμο. Το βασικό μήνυμα που είδαμε να περνάει στο κοινό ήταν "Tough on Performance and Tougher on Reliability", δείχνοντας έτσι ότι οι μνήμες της όχι μόνο προσφέρουν τρομερές επιδόσεις, αλλά και εξαιρετική σταθερότητα. Πάμε τώρα να δούμε το booth της με μία πιο κοντινή ματιά.

Καταρχάς προσέφερε ακράδαντα επιχειρήματα που αιτιολογούν πλήρως το concept που αναφέραμε μερικές σειρές παραπάνω ("Tough on Performance and Tougher or Reiliability"), παρουσιάζοντας τα ΕVO III Fully-Automatic IC Tester & Die-Hard Burn-In Technology (DBT). Με το EVO III IC Tester, η GeIL έχει τη δυνατότητα να κατηγοριοποιεί τα chips της ανάλογα με τα χαρακτηριστικά που η ίδια επιθυμεί, όπως οι συχνότητες ή το ρεύμα που χρειάζονται. Αναφορικά με τα memory modules και κάνοντας χρήση του ειδικού τεχνικού θαλάμου για DBT Burn-in tests, είναι τόσο "σκληρές" οι δοκιμασίες στις οποίες υποβάλλονται ένα προς ένα που η εταιρεία εγγυάται στον κάθε υποψήφιο αγοραστή την απροβλημάτιστη λειτουργία τους. Ακόμα η GeIL παρουσίασε τα τελευταία προϊόντα EVO Cyclone Memory Cooling Fan, όπως επίσης και τα DDR3 XMP Series 1800MHz Triple Channel Kit, DDR3 Ultra Series 2133MHz Triple Channel Kit. Ας μην ξεχνάμε και το - αν μη τι άλλο - εντυπωσιακό DDR2 "Green Series" Kit που λειτουργούσε στα 1.55V το οποίο ήδη έχουμε αναφέρει εδώ.

Πάνω στην σκηνή διεξήχθηκε το Gaming Challenge, το οποίο διοργανώθηκε από την Mousesports (GeIL's professional eSports Partner) που έδωσε τη δυνατότητα στους gamers να παίξουν ενάντια σε professionals. Όπως ήταν αναμενόμενο το Challenge αυτό προκάλεσε "πάταγο" αφού μάζεψε εκατοντάδες άτομα !

Επειδή όμως μια εικόνα ισούται με χίλιες λέξεις, δείτε τις φωτογραφίες που ακολουθούν.

Eκατοντάδες άτομα συγκεντρώθηκαν για το GeIL Gaming Challenge

geil1.jpg

Οι επισκέπτες ανυπομονούσαν να δουν τα νέα προϊόντα της GeIL

geil2.jpg

Παρουσίαση του EVO III IC Tester και του DBT

geil3j.jpg

geil31.jpg

H GeIL "Hall-of-Fame" Showcase Area μάζεψε και αυτή με τη σειρά της πολλούς επισκέπτες

geil4.jpg

Live Demo Area featuring : DDR3 XMP Series 1800MHz Triple Channel Kit, DDR3 Ultra Series 2133MHz Triple Channel Kit & DDR2 "Green Series" Kit

geil5.jpg

Σε πρώτο πλάνο & Live το "Green Series" GeIL DDR2 kit @ 1.54V !

geil6.jpg

Οι επισκέπτες έμειναν με το στόμα ανοικτό, από τις εκπληκτικές επιδόσεις του DDR3 Ultra Series 2133MHz Triple Channel Kit και το πόσο καλά δούλευε μαζί με το Evo Cyclone Memory Cooling Fan !

geil7.jpg

Live το DDR3 XMP Series 1800MHz Triple Channel Kit μαζί με το Evo Cyclone Memory Cooling Fan !

geil8.jpg

Ένα από τα πιο αγαπημένα μας games δεν θα μπορούσε να λείπει από το Gaming Challenge : Pro Evolution Soccer 9

geil9.jpg

Οι gamers διαγωνίστηκαν με mouze professionals όπως ο Gigi σε customized NGL ONE GeIL χάρτες

geil10.jpg

Yπήρξαν και μονομαχίες μεταξύ των επισκεπτών σε customized GeIL Racing Challenge Trackmania, δημιουργημένοι από την MouseSports

geil11.jpg

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now