George_o/c

H EVGA ανακοίνωσε το ELP Loaner Program !

Recommended Posts

[WRAPLEFT]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/547c429f956792.jpg[/WRAPLEFT]H EVGA τον τελευταίο καιρό σημειώνει συνεχή άνοδο. Δεν είναι μόνο οι εκπληκτικές κάρτες γραφικών της και τα software patches για βελτίωση του SLi στα τελετευταία παιχνίδια, είναι και η επερχόμενη X58 Classified που πολύς κόσμος περιμένει με μεγάλη ανυπομονησία. Για άλλη μια φορά ήρθε να ταράξει τα νερά, με το πρωτοποριακό ELP Loaner Program !

Το πρόγραμμα αυτό δίνει τη δυνατότητα στους registered EVGA χρήστες να δοκιμάσουν την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, προσφέροντάς τους hardware για δύο ολόκληρες εβδομάδες στο χώρο τους ! Η εγγραφή είναι δωρεάν, όμως η EVGA τονίζει ότι το πρόγραμμα αυτό θα ισχύσει αυστηρά και μόνο για τα EVGA members. Η επιλογή των χρηστών που θα εκμεταλλευτούν την μεγάλη αυτή ευκαιρία θα γίνεται τυχαία, όμως η εταιρεία δεν εγγυάται την συμμετοχή όλων των ατόμων που θα εγγραφούν στο site. Απ'τη στιγμή που θα γίνει η επιλογή των "τυχερών", το μόνο κόστος με το οποίο επιβαρύνονται είναι τα μεταφορικά για να το στείλουν στον επόμενο όταν λήξει η χρονική περίοδος των δύο εβδομάδων.

Ουσιαστικά λοιπόν, πρόκειται για μία αλυσίδα hardware που πηγαίνει από "τυχερό σε τυχερό", ενώ σε περίπτωση που κάποιος χρήστης χαλάσει το hardware δεν επιβαρύνεται οικονομικά. Μέχρι στιγμής το loaner program πραγματοποιείται με Nvidia Geforce 3D Vision και ένα Samsung 3D Monitor ή μία EVGA X58 SLi Motherboard !

Δυστυχώς για την Ευρώπη, το πρόγραμμα ισχύει μόνο σε κάτοικους των Ηνωμένω Πολιτειών και του Καναδά. Ελπίζουμε βέβαια, κάποια στιγμή να το δούμε και στην Ευρώπη. Ένα μεγάλο μπράβο στην EVGA, που δείχνει ότι εμπνέει αμέριστη εμπιστοσύνη στο κοινό της, πράγμα το οποίο και ανταμείβει φυσικά με το παραπάνω.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now