George_o/c

H NVIDIA ακυρώνει την Nvision 2009 !

Recommended Posts

[WRAPLEFT]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/547c42b46ba739.jpg[/WRAPLEFT]Σίγουρα όχι και το καλύτερο νέο για να ξεκινήσει μια νέα εβδομάδα. Σύμφωνα με την εταιρεία ακυρώθηκε η Nvision 2009 για λόγους καθαρά οικονομικούς. Καταλαβαίνετε φυσικά ότι εξαιτίας της οικονομικής κρίσης που έχει πλήξει χιλιάδες εταιρείες παγκοσμίως, με τη σειρά της και η NVIDIA αναγκάστηκε να μειώσει το budget που προσέφερε μέχρι τώρα για το promotion της - με τον ένα ή τον άλλο τρόπο - κάνοντας την αρχή με την Nvision.

Τον προηγούμενο χρόνο η NVIDIA είχε ανακοινώσει μία από τις μεγαλύτερες εκθέσεις που έχουν να κάνουν με το visual computing, 25-27 Αυγούστου στο San Joce Convention Center στην Καλιφόρνια. Το event είχε εξελιχθεί πάρα πολύ καλά, πράγμα που καταλάβαμε από την τρομερή ανταπόκριση του κόσμου, δίνοντας στον όρο visual computing μία ανενέωση που απαραιτήτως του χρειαζόταν. Μέσω της έκθεσης δόθηκαν συγκλονιστικά παραδείγματα διάφορων εταιρειών, όχι μόνο κολοσσών του χώρου αλλά και μικρότερων εταιρειών που δειλά δειλά έκαναν τα πρώτα τους βήματα στην βιομηχανία IT.

nvision-08-banner.jpg

Η Νvision αρχικά είχε ανακοινωθεί για το Q3 2009, όμως λόγω της οικονομικής κρίσης η εταιρεία πρόβλεψε ότι οι απανταχού enthusiasts που θα την επισκέπτονταν, αναμενόταν να είναι πολλοί λιγότεροι σε σχέση με αριθμούς προηγούμενων χρόνων. Αν λάβουμε δε υπόψην μας το γεγονός ότι πρόκειται για κρίση τόσο μεγάλη όσο αυτήν που έπληξε το 1930 όχι μόνο της ΗΠΑ αλλά και πολλές άλλες προηγμένες καπιταλιστικές κοινωνίες καθώς επίσης και το γεγονός ότι η ανάκαμψη θεωρείται εξαιρετικά χρονοβόρα, συμπεραίνουμε ότι πρόκειται να ακολουθήσουν πολλά ακόμα παρόμοια περιστατικά.

nvision-08-keynote-intro.jpg

Link to comment
Share on other sites

Πιο πολύ ρόλο έπαιξε το ότι δεν θα έχουνε και τίποτα να δείξουνε :D

Αν βγάλουνε οι AMD & nVIDIA μια νέα high end κάρτα τον ερχόμενο Δεκέμβρη καλά θα είναι, αλλιώς μας βλέπω με τις GTX 285, 295 & Radeon 4870X2 & 4890 μέχρι το 2010.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now