Pastelidis.n.s.

H ΟCZ ανακοίνωσε δύο νέα gaming mice !

Recommended Posts

[wrapleft]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/4649afdbf3aa50e.jpg[/wrapleft]Σήμερα, έρχεται η OCZ να μας ανακοινώσει δύο νέα προιόντα της, τα οποίο όπως θα δείτε παρακάτω είναι gaming mice. Τα δύο νέα mouse της ΟCX θα ονομάζονται Eclipse και Behemoth και θα διαθέτουν Double Laser Engine, μία 2-way scrolling wheel (ροδέλα), εργονομικό design και μία οθόνη LED για τις ρυθμίσεις του DPI και του βάρους.

''H OCZ συνεχίζει να σπάει τα εμπόδια του κόστους προσφέροντας υψηλές επιδόσεις gaming προϊόντων που παρέχουν εξαιρετικά χαρακτηριστικά γνωρίσματα, εργονομία και απόδοση με μία καλή τιμή η οποία θα είναι συμφέρουσα στον πελάτη''. Αυτά ήταν τα λόγια του Ryan Edwards, Director του Product Management της OCZ. Συνεχίζοντας αναφέρει ότι: ''Tα νέα Behemoth και Eclipse δεν αποτελούν εξαίρεση καθώς παρέχουν παγκόσμιας κλάσης επιδόσεις στους gamers προκειμένου να έχουν τον απόλυτο έλεγχο σε first person games και σε design applications.

Επιπρόσθετα διαθέτουν μία μαύρη επίστρωση από καουτσούκ δίνοντας τους ένα εξαιρετικό και σικάτο στυλ. Τέλος είναι εξοπλισμένα με πέντε κουμπία προσφέροντας maximum DPI από 2400-3200 και έρχονται με διετ΄η εγγύηση. Πληροφορίες σχετικά με την τιμολόγηση και την ημέρα κυκλοφορίας δεν υπάρχουν.

OCZ Eclipse

OCZ_Eclipse_01.jpg

OCZ_Eclipse_02.jpg

OCZ_Eclipse_03.jpg

OCZ Behemoth

OCZ_Behemoth_01.jpg

OCZ_Behemoth_02.jpg

OCZ_Behemoth_03.jpg

Edited by Pastelidis.n.s.
orthografiko ston titlo
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now