George_o/c

Η VIA ετοιμάζεται να παρουσιάσει την πρώτη Em-ITX motherboard την επόμενη εβδομάδα !

Recommended Posts

[wrapleft]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/4649d1332177e51.jpg[/wrapleft]Xωρίς να σπαταλά πολύτιμο χρόνο, η γνωστή εταιρεία ανακοίνωσε ότι την επόμενη εβδομάδα στην ESC Silicon Valley 2009 θα παρουσιάσει την πρώτη motherboard βασισμένη στο Em-ITX (form factor που η ίδια η VIA σχεδίασε μόνη της και δημοσιεύσε τα σχετικά νωρίτερα αυτό το μήνα). Με την ονομασία EITX-3000 (μπορείτε να την δείτε στις φωτογραφίες που θα ακολουθήσουν), η μητρική είναι κατάλληλη ακόμα και για χρήση σε περιβάλλοντα όπου δεν χρησιμοποιείται ούτε ένας ανεμιστήρας, βασίζεται στο VX800 chipset και μπορεί να δεχθεί επεξεργαστές 1.0/1.3GHz Nano ή έναν 500MHz Eden ULV CPU.

"H VIA συνεχώς εξελίσσει την σχεδίαση που έχει να κάνει με την εκλυόμενη θερμότητα, χαρακτηριζόμενη πάντα από καινοτόμα specs που επιτρέπουν ακόμα μεγαλύτερη φορητότητα", είπε ο Daniel Wu, ατιπρόεδρος της Via. "H VIA EITX-3000 προσθέτει τα "απόδοση-ανά-watt" προτερήματα ενός VIA Nano-επεξεργαστή για να δημιουργήσει ένα πραγματικά ακαταμάχητο board κατάλληλο για high-end ψηφιακά media συστήματα."

Η ΕΙΤΧ-3000 έρχεται με μία DDR2 SO-DIMM θύρα που προσφέρει υποστήριξη μέχρι και 2G μνήμης, Chrome9 ενσωματωμένο σύστημα γραφικών, τον Vinyl VT1708B HD audio codec, δύο θύρες SATA 3.0Gbps, δύο Gigabit Etherrnet, μία D-Sub, δύο LVDS outputs και δύο θύρες USB. Σύμφωνα με την δημιουργό του, πρόκειται για το πρώτο Em-ITX που δημιουργήθηκε ποτέ, το οποίο και θα γίνει διαθέσιμο στις αρχές Μαίου.

Η αλήθεια πάντως να λέγεται, πολύ όμορφο και πρακτικό δείχνει !

VIA_EITX-3000_board_01.jpg

VIA_EITX-3000_board_02.jpg

VIA_EITX-3000_board_03.jpg

VIA_EITX-3000_board_04.jpg

Edited by JC_Denton
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now