George_o/c

Η Samsung ξεκινά το shipping 32GB moviNAND embedded memory

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Samsung 32GB moviNAND devices]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/4649f528936c64f.jpg[/NEWS_IMG]Τους τελευταίους μήνες παρατηρεί κανείς την ραγδαία εξέλιξη της Samsung Εlectronics, η οποία πολύ εύστοχα εντόπισε τις υψηλές απαιτήσεις συγκεκριμένου καταναλωτικού κοινού και παρήγαγε εκπληκτικά προϊόντα μόνο για αυτούς. Εκτός από αυτό βέβαια, είναι ίσως η μοναδική - ειδικευόμενη στον τομέα των μνημών - εταιρεία που αφοσίωσε πολύ από τον πολύτιμο χρόνο της στην έρευνα και ανάπτυξη memory chips με τεχνολογία κατασκευής που εστιάζει στα λίγα nm.

Μόλις πριν λίγες ώρες ανακοίνωσε ότι χρησιμοποιώντας την τεχνολογία κατασκευής 30nm, κατάφερε να κατασκευάσει και να ξεκινήσει επιτυχώς το shipping των 32GB moviNAND με ενσωματωμένα memory chips. Απλόχερα δημιουργημένες για τα κινητά τηλέφωνα και διάφορες άλλες φορητές συσκευές, οι 32GB moviNAND devices περιέχουν οχτώ 30nm 32GB NAND chips και ελεγκτή MMC.

"Στη σημερινή εποχή η δίψα διαφόρων πελατών για επεξεργασία τεραστίων ποσοτήτων δεδομένων, ιδιαίτερα στην βιομηχανία της παραγωγής video όπου η ανάγκη για μεγάλες χωριτικότητες storage γίνεται όλο και μεγαλύτερη, είναι πραγματικά ακόρεστη", είπε ο Jim Elliott, Αντιπρόεδρος του τμήματος Memory Marketing της Samsung Semiconductor. "Η Samsung κατάφερε να πάρει την πρωτοκαθεδρία στην προσφορά OEMs με flash storage υψηλής πυκνότητας, τα οποία χαρακτηρίζονται από εξαιρετικά ratio κόστους / απόδοσης".

Επιπροσθέτως, η Samsung την στιγμή που μιλάμε κατασκευάζει και moviNAND memory χωριτικότητας 4, 8 και 16GB.

<img src="http://blogofwishes.com/wp-content/uploads/2006/09/samsung-movinand.jpg" alt="Samsung 32GB moviNAND devices" />

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now