Pastelidis.n.s.

H Powercolor ανακοίνωσε την νέα PCS++ HD 4890

Recommended Posts

[NEWS_IMG=VGA Powercolor PCS++ HD 4890]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/4649f52893510e5.jpg[/NEWS_IMG]Μία από τις μεγαλύτερες εταιρίες παραγωγής High-End καρτών γραφικών ανα τον κόσμο η Powercolor μόλις σήμερα ανακοίνωσε ότι πρόκειται να κυκλοφορήσει μία νέα κάρτα γραφικώ η οποία ακούει στο όνομα PCS++ HD4890 και όπως καταλάβατε από την ονομασία της είναι η νέα έκδοση της PCS+ HD4890. Πιο αναλυτικά, να σας αναφέρουμε ότι η νέα κάρτα διαθέτει ότι διαθέτει και η PCS+ ΗD 4890, συν ορισμένα νέα τεχνικά χαρακτηριστικά.

Ο λόγος για το νέα σύστημα ψύξης το οποίο έχει την ονομασία ZEROthermʼs cooling system και την σαφώς ταχύτερη σε συχνότητες GPU. Επιπλέον να σημειώσουμε ότι το νέο σύστημα ψύξεως της νέα κάρτας γραφικών είναι εξοπλισμένο με τέσσερα heatpipes τα οποία βοηθούν στην ταχύτερη μεταφορά της θερμότητας. Πρόκειται για ένα σύστημα ψύξης το οποίο φιλοδοξεί να υπάρχει ισορροποία ανάμεσα στην αποδοτικότητα και στον θόρυβο ο οποίος παράγεται.

Όσον αναφορά τις συχνότητες στις οποίες είναι χρονισμένη η νέα κάρτα γραφικών να σας γνωστοποιήσουμε ότι ο πυρήνα θα τρέχει στα 1010 ΜΗz σε αντίθεση με την μνήμη η οποία θα τρέχει στα 1100 ΜΗz. Προκειμένου η νέα κάρτα γραφικών να είναι σταθερή στο overclocking η Powercolor την εφοδίασε με αναβαθμισμένο PWM design χρησιμοποιώντας πολυμερείς πυκνωτές και την μείωση του RDS των mosfet. To αποτέλεσματα που προκείπτουν από τις νέες κανινοτομίες της Powercolor ειναι η μείωση των θερμοκρασίων και των output voltage.

Στην συσκευασία θα βρείτε παρέα με την νέα κάρτα γραφικών το bundled game PCS++ HD4890 Battle Forge edition το οποίο υποστηρίζει DirectX 10.1 κάτι που είναι διαθέσιμο μόνο σε ΑΤΙ κάρτες γραφικών. Πληροφορίες σχετικά με την τιμολογιακή πολιτική και την ημέρα κυκλοφορίας την νέα PCS++ HD 4890 δεν υπάρχουν.

19a.jpg

19b.jpg

Edited by GoriLLakoS
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now