George_o/c

H AGP HD 4770 ήταν απλά ένας μύθος ... Η AGP HD 4650 όμως, όχι !

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Gigabyte HD 4650 AGP]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/4649cd96613e524.jpg[/NEWS_IMG]Μπορεί η AGP έκδοση της Radeon HD 4770 να ήταν ένα τυπογραφικό λάθος - μία πλασματική ελπίδα για τους κατόχους συστημάτων που ακόμα δέχονται AGP κάρτες γραφικών, όμως η AGP Radeon HD 4650 είναι πραγματικότητα. Προορίζεται λοιπόν για εκείνους που πραγματικά δεν μπορούν να αποχωριστούν τα AGP συστήματά τους, αλλά θέλουν να παρατείνουν την ζωή τους λίγο ακόμα. Η Ταϊβανέζικη εταιρεία Gigabyte - γνωστή σε όλους για τις μητρικές κάρτες της και τις κάρτες γραφικών της - μόλις ετοίμασε την GV-R465D2-1GI.

Η κάρτα έρχεται με ένα αρκετά ευμεγέθες cooler, 320 SPs (Stream Processors), 128-bit memory interface, 1GB μνήμης και θύρες εξόδου D-Sub, DVI & HDMI. Να αναφέρουμε για ακόμα μία φορά ότι πρόκειται για AGP κάρτα ! Τα ρολόγια της κάρτας δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμα, φημολογείται όμως ότι θα παραμείνουν στις εργοστασιακές συχνότητες, δηλαδή 600MHz για τον πυρήνα και 800MHz για την μνήμη. Η AGP κάρτα της Gigabyte είναι ήδη listed στο NCIX.com με τιμή $109.54 CAD (~$93 USD).

<img src="http://www.tcmagazine.com/images/news/Hardware/Gigabyte/Gigabyte_Radeon_HD_4650_AGP_01.jpg" alt="Gigabyte HD 4650 AGP" />

Διαβάστε περισσότερα

εδώ ...

Link to comment
Share on other sites

Μπορεί η AGP έκδοση της Radeon HD 4770 να ήταν ένα τυπογραφικό λάθος - μία πλασματική ελπίδα για τους κατόχους συστημάτων που ακόμα δέχονται AGP κάρτες γραφικών, όμως η AGP Radeon HD 4650 είναι πραγματικότητα. Προορίζεται λοιπόν για εκείνους που πραγματικά δεν μπορούν να αποχωριστούν τα AGP συστήματά τους, αλλά θέλουν να παρατείνουν την ζωή τους λίγο ακόμα.

Για εμένα λέει ... :hehe: 6 χρόνια τώρα καλά κρατάει o P4 :hehe:

Link to comment
Share on other sites

Το καλοκαίρι που θα έχω το μονοβάθμιο του Λάμπρου (-60*C :eek:) θα πετάξω πάνω τον P4 που έπαιζε Aquamark @ 44xxMHz @ -42*C να δούμε τι θα κάνει η καρτούλα ... ;) Θα μιλήσω και με τον Kenny μπας και βρούμε τα Vmods της :D

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now