Pastelidis.n.s.

H Patriot ανακοίνωσε έξι νέα Gaming kits !

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Patriot Gaming Series]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/4649f5cc5e1746b.jpg[/NEWS_IMG]H Patriot γνωστή σε όλους μας για την παραγωγή high-end kit μνημών, μόλις σήμερα ανακοίνωσε μία νέα σειρά μνημών η οποία θα έχει την ονομασία Gaming Series και όπως καλά καταλάβατε η νέα σειρά θα αποτελείται απο kit μνημών τα οποία θα απευθύνονται σε gaming συστήματα. Σύμφωνα με την Patriot, τα νέα kit μνημών είναι υψηλής ποιότητας με τιμή συμφέρουσα προς τον υποψήφιο αγοραστή.

Πιο αναλυτικά, τα νέα kit της σειράς Gaming Series θα αποτελούνται από δύο triple channel kits χωρητικότητας 3GB και 6GB με συχνότητα λειτουργίας στα 1600ΜΗz και 1333ΜΗz με τα timings χρονισμένα στα 9-9-9-24 και την τάση στα 1.65V. Eπιπρόσθετα, στην νέα σειρά θα δούμε δύο kits χωρητικότητας 4GB στους ίδιους χρονισμούς ακριβώς με τα προηγούμενα. Eπιπλέον έχουμε αλλά δύο dual channel kits τα οποία είναι χωρητικότητας 4GB και αυτα, αλλά DDR2 αυτή τη φορά, λειτουργόντας στα 1066MHz και 800ΜΗz με τα timings χρονισμένα αυτή τη φορά στα 7-7-7-20 και 5-5-5-20 αντίστοιχα με τάσεις 2.1 και 1.9V. Πληροφορίες σχετικά με την τιμολογιακή πολιτική της Patriot αναμένονται πολύ σύντομα.

patriot_gamingseries_1.jpg

Link to comment
Share on other sites

ΠΟΣΟ μα ΠΟΣΟ FAILΑΔΕΣ πρέπει να είναι για να βγάλουν DDR2 kit στα 1066, το οποίο λένε ότι είναι και gaming kit, με 7-7-7-20 CL????

Ούτε οι value του κιλού δεν έχουν τέτοια timmings....

Link to comment
Share on other sites

Ποποπο, λες εμένα που παίζουν με χαμηλά voltages ανετότατα 1200MHz 4-4-4-4 να έχω πρόβλημα ? :hehe: Ή μήπως να τα βάλω στα 1250MHz με 4-4-4-4 ... Μπααα ίσως με κόβουν εκεί :hehe:

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now