Pastelidis.n.s.

Η Gigabyte προετοιμάζει μία νέα GTX 260 η οποία θα είναι Factory Overclocked !

Recommended Posts

[news_img=Gigabyte factory overclocked GeForce GTX 260]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/4649cd96613e524.jpg[/news_img]Άλλη μία είδηση μας έρχεται από τα βάθη της Ασίας και συγκεκριμένα από την Taiwan, μέσα από τα εργοστάσια της γνωστής σε όλους μας Gigabyte η οποία προετοιμάζει μία νέα κάρτα γραφικών, έχοντας την ονομασία GV-N26OC-896I. Aπό τον τίτλο θα καταλαβαίνετε πως πρόκειται για μία νέα GTX 260 της Gigabyte. H νέα κάρτα βασίζεται στο reference design έχοντας πυρήνα λιθογραφικής μεθόδου 55nm, 216 Processing Cores, 448-bit memory interface και μνήμη χωρητικότητας 896ΜΒ.

Επιπλέον διαθέτει πλήρης υποστήριξη για three-way SLI, CUDA, PhysX και D-Sub, DVI και ΗDMI εξόδους. Παιρνώντας στα χαρακτηριστικά που μας ενδιαφέρουν περισσότερο και δεν είναι άλλα από τις συχνότητες στις οποίες είναι χρονισμένες οι μνήμες και ο πυρήνας. Για του λόγου το αληθές έχουμε συχνότητες που φτάνουν τα 2000 ΜΗz (1998 MHz) για την μνήμη, 660 (576MHz stock) MHz για τον πυρήνα, συχνότητες οι οποίες μας μεταφέρουν το μήνυμα ότι η νέα κάρτα θα είναι Factory Overclocked

Πληροφορίες σχετικά με την τιμολογιακή πολιτική και την ημέρα κυκλοφορίας δεν υπάρχουν, αλλά αναμένονται σύντομα.

<center>Gigabyte_GeForce_GTX_260_OC_01.jpg

</center>

Edited by Pastelidis.n.s.
Link to comment
Share on other sites

Πόσες ακόμα GTX260 θα δούμε; Έχει γεμίσει ο κόσμος με αυτές σε πάρα πολλές εκδόσεις, πρέπει να της έχουν μείνει πολλές της NV.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now