Pastelidis.n.s.

Squeal-free MSI GeForce GTX 275 Lightning pictured !

Recommended Posts

[NEWS_IMG=MSI GeForce GTX 275 Lightning]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/4649cdb839a8077.jpg[/NEWS_IMG]Μία από τις μεγαλύτερες εκθέσεις τεχνολογίας είναι έτοιμη να ανοίξει τις πύλες της στο κοινό που την περιμένει με ανυπομονησία, το όνομα αυτής Computex και όπως όλοι γνωρίζετε η πόλη διεξαγωγής της είναι το Tαιπέι. Στην συγκεκριμένη παγκόσμια έκθεση θα λάβουν μέρος πλήθος εταιρείων, μία από αυτές είναι και η MSI. Σύμφωνα με τα τελευταία νέα η προαναφερθούσα εταιρεία προετοιμάζει να παρουσιάσει μία νέα υλοποίηση στον τομέα των καρτων γραφικών, η οποία θα έχει την ονομασία N275GTX Lightning έχοντςας για πυρήνα τον γνωστό GT200.

Όπως καταλάβατε η νέα κάρτα γραφικών θα ανήκει στην γνωστή σειρά της MSI Lightning, καθώς θα διαφέρει από τις συνηθισμένες GTX 275, έχοντας διπλάσια χωρητικότητα μνήμης. Πιο αναλυτικά, θα διαθέτει κύκλωμα 10 phase PWM, Solid State Chokes (SSC) προσφέροντας όχι μόνο καλύτερη απόδοση αλλά υπόσχονται ότι εξαφανίζουν το γνωστό squealing με το οποίο μαστίζονταν οι κάρτες με τον GT200 πυρήνα. Επιπλέον να σας αναφέρουμε πως η νέα κάρτα γραφικών της MSI θα είναι εξοπλισμένη με το Twin Frozr cooler το οποίο είναι εφοδιασμένο με δύο ανεμιστήρες, χάλκινα heatpipes και όπως θα δείτε παρακάτω διακρίνεται από το ξεχωριστό του design.

Eπιπρόσθετα να υπογραμμίσουμε ότι η νέα N275GTX Lightning θα είναι factory overclocked, αλλά προς το παρών δεν έχουμε πληροφορίες σχετικά με τις επιμέρους συχνότητες, την τιμολογιακή πολιτική και την ημέρα κυκλοφορίας.

<center>MSI_N275GTX_Lightning_01.jpg

MSI_N275GTX_Lightning_02.jpg</center>

Edited by Pastelidis.n.s.
Link to comment
Share on other sites

Κ***Α είναι ! :eek: Μια χαρά τα πάει με τις κάρτες γραφικών η MSI, όπως τα λες και εσύ Χρήστο βρήκε επιτέλους το δρόμο της :T:

Άντε να ανέβει και στις μητρικές γιατί εκεί θέλει το push το καλό ! ... :D

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now