George_o/c

[Computex 2009] Coolermaster 80 Plus Gold PSUs !

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Coolermaster receives 80 Plus Gold Certification for its PSUs]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/4649d1ff42528b0.jpg[/NEWS_IMG]H Coolermaster βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει τα νέα της high wattage "UCP" (Ultimate Current Protection) τροφοδοτικά με πιστοποίηση 80 Plus Gold ! Με λίγα λόγια έλαβαν την υψηλότερη δυνατή πιστοποίηση πράγμα που δικαιολογείται απ'την στιγμή που προσφέρουν 90.05% efficency !

Σαν εταιρεία, η Coolermaser ήταν πάντοτε γνωστή για τις ποιοτικές λύσεις που προσέφερε, οι οποίες συνδύαζαν άριστες επιδόσεις και σαγηνευτικό σχεδιασμό, είτε μιλάμε για ψύκτρες είτε μιλάμε για κουτιά ηλεκτρονικών υπολογιστών. Όσον όμως αφορά τα τροφοδοτικά της, δεν ήταν λίγες φορές που τα συγκεκριμένα επισκιάστηκαν από το αγοραστικό κοινό για ποικίλλους λόγους. Αυτήν όμως την φορά, ο υπόψηφιος αγοραστής βρίσκεται απέναντι σε κάτι απίστευτα όμορφο και συνάμα τρομερά αποδοτικό.

91165292.jpg

Λεπτομέρειες σχετικά με τα χαρακτηριστικά που υποχρεούται να πληρεί ένα τροφοδοτικό προκειμένου να "εισπράξει" την πιστοποίηση "80 Plus Gold" μπορείτε να βρείτε εδώ.

Διαβάστε περισσότερα εδώ ...

Edited by George_o/c
Link to comment
Share on other sites

ναι είδα και τα προηγούμενα UCP που είχαν καλό efficiency πόσο "φοβερά" ήταν...

Τα 700άρια UCP της πρώτης φουρνιάς είχανε θέμα με τα πάντα όλα σχεδόν σε Ci7 μητρικές και τα σταματήσανε μέχρι να βγεί η νέα τους έκδοση :(

Μου φάνηκε ότι είδα ένα στο Πλαίσιο Βασίλη;

Nop, κάθε UCP έχει βγεί σε 2-3 εκδόσεις.

Μόνο απο τα part numbers τα ξεχωρίζεις, αλλά τα Gold δεν έχουνκυκλοφορήσει ακόμα.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now