George_o/c

[Computex 2009] Thermaltake Frio & SpinQ CPU Coolers - pictured !

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Thermaltake Frio and SpinQ in Computex 2009]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/4649d20abf53e44.jpg[/NEWS_IMG]Η Thermaltake μας έχει συνηθίσει πλέον ... Σε κάθε έκθεση παρουσιάζει πολλά από τα επερχόμενα CPU Coolers της, αφού έχει βρει το δικό της - φανατικό κοινό και σε αυτήν την κατηγορία αγοράς. Ατραξιόν του booth της ήταν αδιαμφισβήτητα το Thermaltake Frio (μπορείτε να το δείτε παρακάτω, είναι αυτό στα αριστερά). Το design που ακολούθησαν στην Thermaltake είναι το διάσημο πλέον "κάθετο array με αλουμινένια fins". Παρόλο που το shipping του θα αρχίσει να γίνεται πολύ σύντομα με μόνο ένα 120mm ανεμιστήρα στο πακέτο, δύναται να χρησιμοποιηθεί και δεύτερος σε διάταξη push-pull για καλύτερες επιδόσεις.

Οι διαστάσεις του ανέρχονται στα 130mm x 92mm x 160mm, ενώ αυτό που μας χαροποίησε ιδιαίτερα είναι ότι η Thermaltake ακολουθεί την μόδα της εποχής, που επιβάλει multi-socket CPU coolers.Το συγκεκριμένο θα είναι multi-socket αφού υποστηρίζει: LGA-1366, LGA-1156, LGA-775, AM3/AM2+/AM2, s939.

Εκτός όμως από το προαναφερθέν CPU cooler, η Thermaltake ανακοίνωσε και το SpinQ VT. Όμοιο και απαράλλαχτο με το SpinQ αναφορικά με τα χαρακτηριστικά του, με μοναδική διαφορά τον σχεδιασμό του, όπου τα αλουμινένια fins ξετυλίγονται πανέμορφα το ένα μετά το άλλο, θυμίζοντας ανεμοστρόβιλο. Αχ πως το λένε εκείνο που του μοιάζει πολύ, που το είδαμε σήμερα στο booth μιας άλλης εταιρείας ... ; Α ναι μωρέ εκείνο το Cyclone της Thermalright ...

112al.jpg

112bjhe.jpg

Διαβάστε περισσότερα

εδώ ...

Link to comment
Share on other sites

Αλλά η Gigabyteδεν έτριβε τυρί όπως η TT...έκοβε μόνο αυγά ε ? :hehe:

Ε εδω που τα λεμε μοιαζει λιγο με τριφτη τυριου :lolling::hehe:

Edit :

Τι σαβουρομητρικη ειναι αυτη που εχουν κουμπωσει την ψηκτρα ? :hehe:

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now