George_o/c

G.Skill Perfect Storm DDR3 2133 CL9 6GB + Turbulence Fan !

Recommended Posts

[NEWS_IMG=G.Skill Perfect Strom DDR3 2133 CL9 6GB]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/4649f528937185c.jpg[/NEWS_IMG]H G.Skill International Co. Ltd., παγκόσμιος ηγέτης στην κατασκευή προϊόντων storage και memory extreme επιδόσεων και απαράμιλλης ποιότητας, ανακοίνωσε σήμερα τις γρηγορότερες μνήμες αυτήν την στιγμή, Perfect Storm DDR3 2133 CL9 6GB. Επιπροσθέτως, ανακοίνωσε και την διαθεσιμότητα του εκπληκτικού memory cooler της, με την ονομασία Turbulence Fan. Και τα δύο προϊόντα, τράβηξαν την προσοχή όσον παρευρέθηκαν στην επιτυχημένη έκθεση Computex 2009.

Τρεις μήνες πριν, η G.Skill προσέφερε στο κοινό των enthusiast και των overclockers ένα πανίσχυρο -αναφορικά με τις επιδόσεις- kit, το Perfect Storm 2000 CL7 6GB. Η σειρά Perfect Storm λοιπόν, συνεχίζει να ικανοποιεί τις αυξανόμενες απαιτήσεις σας για επιδόσεις, με το νέο αυτό kit. Αν αναζητάτε ένα kit που θα εκτινάξει τις επιδόσεις του Core i7 επεξεργστή σας στα ύψη, είτε μιλάμε για gaming, είτε για overclocking, το οποίο όμως ταυτόχρονα διατίθεται σε χαμηλή τιμή με εγγύηση εφ'όρου ζωής, τότε βρίσκεστε στο σωστό μέρος !

Σχετικά με το Turbulence Fan Memory Cooler, απ'την πρώτη στιγμή που είδε τα φώτα της δημοσιότητας στην Computex, η G.Skill έλαβε συγχαρητήρια για τον σχεδιασμό και τις επιδόσεις του. Σήμερα με μεγάλο ενθουσιασμό, μαθαίνουμε ότι βρήκε το δρόμο του στην retail αγορά, επιτέλους. Ο ειδικός σχεδιασμός του επιτρέπει στον ανεμιστήρα να μειώνει δραματικά την θερμοκρασία των μνημών σας, παραμένοντας ταυτόχρονα αθόρυβο. Έτσι αυξάνονται το overclocking potential και η μακροζωία των G.Skill Pefect Strom DDR3 2133 CL9 6GB, κάνοντάς τα ένα αχτύπητο δίδυμο.

090519_PS_MAIN-HS.jpg

Διαβάστε περισσότερα

εδώ ...

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now