George_o/c

Auzentech X-Fi HomeTheater HD - ξεκινάει το shipping τέλη Ιουλίου

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Auzentech X-Fi HomeTheater HD]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/464a34425f815fd.jpg[/NEWS_IMG]Τέλη Ιουλίου θα ξεκινήσει το shipping της X-Fi HomeTheater HD, σύμφωνα με τις τελευταιές ανακοινώσεις της Auzentech. Η νέα κάρτα ήχου έχει PCI-Express x1 interface, 64MB X-RAM και έναν επεξεργαστή Creative X-Fi με εντυπωσιακές δυνατότητες. Συγκεκριμένα, ο επεξεργαστής αυτός δίνει την δυνατότητα στην κάρτα ήχου να υποστηρίζει 8-κάναλο PCM, 24-bit/192kHz, 24p True Cinema output και τεχνολογίες όπως οι EAX Advanced HD 5.0, Dolby Digital Live και DTS Connect.

"Είμαστε κάτι παραπάνω από ενθουσιασμένοι τώρα που επιτέλους ανακοινώνουμε επισήμως τις ημερομηνίες shipping της X-Fi HomeTheater HD", τόνισε ο Stephane Bae, πρόεδρος της Auzentech. "Εκτιμούμε ιδιαιτέρως την υπομονή που έδειξαν οι πελάτες, οι distributors και οι dealers, περιμένοντας καιρό τώρα το φανταστικό αυτό δημιούργημα"

Η HDMI 1.3a-equipped X-Fi HomeTheater HD δεν έχει τιμολογηθεί μέχρι στιγμής. Θα σας κρατάμε ενήμερους.

<img src="http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/4614a4a4299556c0.jpg" alt="Auzentech X-Fi HomeTheater HD" />

<img src="http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/4614a4a429968f31.jpg" alt="Auzentech X-Fi HomeTheater HD" />

Διαβάστε περισσότερα εδώ ...

Link to comment
Share on other sites

κάποια εκτίμηση τιμής; είναι επιπέδου ASUS XONAR HDAV1.3 ; αν δεν γίνει JCDenton Certified δεν την αγοράζω...

δεν ξέρω πολλά από κάρτες ήχου και τα ρέστα....

Link to comment
Share on other sites

H κάρτα τιμολογείται στα 249 δολάρια - είναι πάνω-κάτω ισάξια με τη Xonar HDAV 1.3, στην ουσία όλοι περιμένουμε μικροδιαφορές.

Όσο για Review, παίζει το εξής σενάριο. Οι κάρτες ήχου έχουν 2 ειδών Review - αυτά που τις παρουσιάζουν όμορφα με φωτογραφίες και μετά πετάνε τι έβγαλε το Rightmark και λένε και μια υποκειμενική άποψη - το πρόβλημα είναι φυσικά στο τελευταίο κομμάτι, στο οποίο τα καλά Review έχουν το σωστό εξοπλισμό.

Γιατί αν πάει κάποιος να κάνει Review μια Xonar STX πρέπει τουλάχιστον να έχει κανα AKG-K701 / Sennheiser HD650 / κτλ, μιας και η κάρτα βγήκε για τέτοια ακουστικά και όχι για αυτά που κάνουν 40-50? (ποιος θα δώσει 200-250? για κάρτα ήχου για τέτοια ακουστικά?).

Αντίστοιχα, αυτές οι 2 κάρτες θέλουν ένα ηχοσύστημα με ΗΧΕΙΑ με όλα bold και κεφαλαία και όχι τα Z-5500 π.χ. Μιας και είμαι λίγο ψείρας σε αυτά, αν δε βρω την ευκαιρία να πάω να τις δοκιμάσω σε καναν τρελο γνωστό μου (ο peppito μου ρχεται στο νου ;P..), με τυφλά τεστ και δε συμμαζεύεται, απλά δεν θα μπω καν στον κόπο να συγκρίνω 2 κάρτες, μόνο και μόνο από το Rightmark, το οποίο μπορεί στα noise tests να είναι φοβερό, αλλά αυτή τη ζεστασιά της φωνής π.χ., δεν μπορεί να την πιάσει ;)

Link to comment
Share on other sites

Ποιος sound processor ειναι θεωριτικα ο καλυτερος της xonar η της azuntech ( η τελευταια φοραει chio της creative ενω η πρωτη φοραει το 200 κατι της realtec ?;P..

Link to comment
Share on other sites

Χοντρικά από ότι θυμάμαι και λογικά με είχε βοηθήσει ο JC_Denton όταν πήτα την prelude, η μεν Auzentech X-Fi είναι καλύτερη για παιχνίδια, η δε xonar είναι για μουσική και ταινίες.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now