George_o/c

Gigabyte GA-P55M-UD4 Micro-ATX, περισσότερες πληροφορίες για το μικρό "τέρας" !

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Gigabyte GA-P55M-UD4]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/4649cd96613e524.jpg[/NEWS_IMG]Μία από τις πρώτες Micro-ATX LGA-1156 μητρικές της Gigabyte, η GA-P55M-UD4 έγινε πρόσφατα previewed από το CPU3D.com. Στο preview αποκαλύφθηκε ότι ουσιαστικά πρόκειται για μία upper-mainstream μητρική, με όλα τα απαραίτητα και ακόμα περισσότερα. Το CPU socket παίρνει την απαραίτητη κινητήρια δύναμη από ένα πλουσιοπάροχο ηλεκτρικό κύκλωμα δεκατεσσάρων φάσεων (14-phase circuit), ενώ η ψύξη της μητρικής επιτυγχάνεται μέσω διαφόρων ξεχωριστών VRM heatsinks.

Συνεχίζοντας με τις περαιτέρω λεπτομέρειες της μητρικής, παρατηρεί κανείς ότι δίπλα στο socket του επεξεργαστή δεσπόζουν τέσσερις θύρες DIMMs για την dual-channel μνήμη. Φυσικά δεν θα μπορούσαν να λείπουν από το "παιχνίδι" οι διάφορες χρήσιμες θύρες επέκτασης, στην περίπτωσή μας οι εξής: Δύο PCI-E x16 (x8/x8 όταν καταλαμβάνονται και οι δύο), μία PCI-E x4, μία κεντρική PCI, πέντε εσωτερικές SATA II (μπλε χρώμα) και μία eSΑΤΑ στο πίσω panel. Επιπλέον συναντήσαμε έναν πρόσθετο ελεγκτή (controller), ο οποίος προσφέρει ακόμα δύο SATA II θύρες (άσπρο χρώμα) και ένα κεντρικό IDE connector.

Ο οχτακάναλος ήχος μεταφέρεται στα ηχεία μας μέσω του Realtek ALC889A codec, ενώ το σαγηνευτικό σύνολο συμπληρώνουν το Gigabit Ethernet Interface, δύο θύρες Firewire και -ούτε λίγο ούτε πολύ- 14 θύρες USB 2.0. Ως συνέπεια της ποιότητας που αντικατοπτρίζει τα παραπάνω, η Gigabyte δεν μπορούσε παρά να χρησιμοποιήσει την τεχνολογία Ultra Durable 3, για ταχύτερη μεταφορά της θερμότητας, πράγμα που συνεπάγεται με εγγυημένη μακροζωία και υψηλότερες δυνατότητες overclocking.

<img src="http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/4614a5b81e427888.jpg" alt="Gigabyte GA-P55M-UD4" />

<img src="http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/4614a5b81e433fbe.jpg" alt="Gigabyte GA-P55M-UD4" />

<img src="http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/4614a5b81e440eb0.jpg" alt="Gigabyte GA-P55M-UD4" />

<img src="http://www.gigabyte.com.gr/global/el/pages/mb_080924_ud3/data/tech_080924_ud3_overview_01.jpg" alt="Gigabyte GA-P55M-UD4" />

Διαβάστε περισσότερα εδώ ...

Link to comment
Share on other sites

Αεροδυναμικά από formula 1 έβαλα για ψύκτρες??:P

Επίσης γιατί μου φαίνεται να λείπει κάτι, το nb ή κάνω λάθος??

Πρόκειται περί νέας τεχνολογίας?

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now