George_o/c

Sony 2TB Memory Stick XC !

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Sony 2TB Memory Stick XC]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/4649f5289355f10.jpg[/NEWS_IMG]Θα μπορούσαν άραγε τα MemorySticks να αποκτήσουν ξανά ουσία; Την ώρα που η Toshiba ετοιμάζει πυρετωδώς τις 64GB SDXC cards της, η Sony από ότι φαίνεται έχει άλλα σχέδια μιας και σύντομα θα κυκλοφορήσει το backwards-compatible 2TB Memory Stick XC. Οι θετικές συνέπειες που θα είχε μία τέτοια κατασκευή στην αγορά των netbooks και των SSDs είναι σίγουρα εκτεταμένες.

Τόσο οι SDXC της Toshiba, όσο και οι MSXC της Sony ισχυρίζονται ότι είναι ικανοί να προσφέρουν στον χρήστη ταχύτητες διαμεταγωγής δεδομένων μέχρι και 60MB ανά δευτερόλεπτο. Μην ξεχνάτε όμως ότι ενώ στην περίπτωση της Toshiba μιλάμε για χωρητικότητα 64GB, στην περίπτωση της Sony έχουμε να κάνουμε με 2 ολόκληρα TerraBytes ! Το συγκεκριμένο memory stick αναπτύχθηκε με την βοήθεια της SanDisk, ξεφεύγοντας έτσι από τα προκαθορισμένα 32GB, όπως επίσης και από τα FAT12/16/32 file systems που χρησιμοποιούνται στα Memory Stick PRO.

Ρίξτε μια ματιά στα χαρακτηριστικά του στα παρακάτω πινακάκι για να καταλάβετε περί τίνος πρόκειται.

<img src="http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/4614a7a45688ca34.jpg" alt="Sony 2TB Memory Stick XC specifications" />

<img src="http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/4614a7a45688030d.jpg" alt="Sony 2TB Memory Stick XC" />

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now