Spirosssss

Lavasoft Ad-Aware

Recommended Posts

Εγκατεστησα χτες την δωρεαν εκδοση που ηταν και Anniversary Edition. To θεμα ειναι οτι δεν σταματαει να κανει scan, κανει ενα, τελειωνει, βρισκει οτι βρισκει κανω τις ενεργειες και μετα απο λιγο ξαναβρισκει κατι και ξαναρχιζει. Το εβαλα να κανει κ full system μπας κ ηρεμησει :hehe: αλλα εκει αυτο. Βρηκε ενα trojan ok, βρισκει και τα Sweet IM που εχω στο MSN αλλα παρολο που το λεω να τα βαλει σε ignore list αυτο εκει.. ακομα και η καρτελα του scheduler ειναι ανενεργη μπας και αλλαζα τιποτα απο εκει. Αντιμετωπιζει κανεις αλλος τα ιδια με το Adaware??

Link to comment
Share on other sites

Sorry για το delay δεν ημουν σπιτι. Η Madonna στη Warsaw με μαρανε :hehe::hehe::hehe: Ακομα δεν ασχοληθηκα το βραδακι θα το παλεψω. Και εγω πιο παλια το ειχα κ δεν ειχα κανενα προβλημα! Εκδοση 1.6 νομιζω η κατι τετοιο..Πολυ φοβαμαι οτι με τα χαλια που εχει το laptop της γυναικας οτι κ να βαλω δεν θα δουλεψει! :hehe:

Ελεγα μπας κ κανενας εβαλε αυτην την επετειακη εκδοση κ εχει βγει τιποτα buggy ;)

Link to comment
Share on other sites

Εγω θα σου ελεγα να το βγαλεις επειδη το χρησιμοποιουσα πριν απο 3 χρονακια και αυτα που εβρισκε δεν ητανε και αληθινα αλλα εγω ειχα την Pro εκδοση και εβαλα ενα αλλο προγραμματακι και ησυχασα

Link to comment
Share on other sites

Σημερα το ξαναεβαλα και παλι τα ιδια.. Σκιζεται στα scan! Οποτε δρομοοοοοο!! ;) αλλα ξαναλεω ειναι κ το λαπτοπ εδω τραγικο εγω ημουν αρκετα ικανοποιημενος.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now