Pastelidis.n.s.

H Τhermaltake ανακοίνωσε το νέο Element Q, Mini ITX Case της !

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Element Q]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/4649d20abf53e44.jpg[/NEWS_IMG]Μία από τις μεγαλύτερες κατασκευάστριες εταιρίες κουτιών η Thermaltake, μόλις σήμερα ανακοίνωσε ότι πρόκειται να κυκλοφορήσει ένα νέο κουτί το οποίο θα έχει την ονομασία Element Q. Όπως θα δείτε και εσείς με τη σειρά σας στις φωτογραφίες παρακάτω, το νέο κουτί διαφέρει από τα προηγούμενα της Thermaltake στην συγκεκριμένη κατηγορία. Πρόκειται για ένα πολύ στυλάτο κουτί το οποίο έρχεται δώσει ένα μοντέρνο τόνο στο χώρο σας.

Πιο αναλυτικά, το Element Q έχει διαστάσεις 130 x 220 x 330 mm και βάρος μόλις 2.7Kg. Eπιπλέον στην πρρόοψη του κουτιού θα βρείτε Audio και USB θύρες καθώς και ένα 5.25'' bay. Τέλος στο εσωτερικό του θα βρείτε ένα τροφοδοτικό των 200W και όλα αυτά, περίπου στην τιμή των 60$ !

Thermaltake_Element_Q_01.jpg

Thermaltake_Element_Q_02.jpg

Thermaltake_Element_Q_03.jpg

Edited by GoriLLakoS
Link to comment
Share on other sites

Καλα αυτη η κοκκινη γραμμη πολυ μουφα... Επισης απ οτι φαινεται δεν εχει ιδιαιτερο χωρο για ψυκτρα... Αραγε θα χωραει καμια shuriken εκει μεσα? Αντε να μπουν και αλλοι στον χωρο του mini-itx. Μονο τα in-win και κατι silverstone (που ειναι πιο μεγαλα) παιζουν. Αντε και χρειαζομαστε σαλονο-pc :P

εκανα edit

Link to comment
Share on other sites

Η κοκκινη γραμμη ειναι το χαρακτηριστικο του εγω εχω το element s στο ενα μου μιχανακι κ ειναι τελειο κουτι . η ποιοτητα φαινεται απο χιλιομετρα

element_s.jpg

παντως τα mini-ITX σιγα σιγα γινονται μοδα!!!!!!!!!!

τι να το κανεις το κουτακι αν δεν μπορεις να του χωσεις την atx μεσα την καρτα σου γραφικων την τεραστια κ την υδροψυξη σου??????????????

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now