George_o/c

Acer S243HLbmii W-LED Illuminated Display

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Acer S243HLbmii W-LED Illuminated Display]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/464a34425f74ae6.jpg[/NEWS_IMG]H Acer πρόσφατα ανακοίνωσε την επίσημη κυκλοφορία της S243HLbmii. Πρόκειται για μία λεπτεπίλεπτη 24" widescreen οθόνη LCD, με φουτουριστικό σχεδιασμό και πάχος μόλις 1,45 χιλιοστά. Ανεπανάληπτη καινοτομία της συγκεκριμένης οθόνης αποτελεί η τεχνολογία LED illumination, που υπόσχεται κατανάλωση ενέργειας ίση με μόλις 17,2W (υπό συνθήκες φυσιολογικής λειτουργίας). Έτσι η ενεργειακή κατανάλωση σε σχέση με μία συμβατική LCD οθόνη (CFL illumination) μειώνεται κατά 65%. Και να ήταν μόνο αυτό. Με την χρήση της τεχνολογίας W-LED ο υποψήφιος αγοραστής απολαμβάνει dynamic contrast ratio που ανέρχεται στα 8.000.000:1 (το static contrast ratio παραμένει 1.000:1), με την μέγιστη φωτεινότητα να είναι 250 cd/m².

H native ανάλυση της οθόνης είναι 1920 x 1080, ενώ ο χρόνος απόκρισης φτάνει τα 2ms. Μέσα στο frame που περιβάλλει την οθόνη έχουν τοποθετηθεί δύο ηχεία με ισχύ 1W έκαστος. Από 'κει και πέρα έχουμε μία θύρα D-Sub και δύο HDMI connectors. Η τιμή της στην Ευρώπη θα κυμαίνεται στα 270?.

[img_ALT=Acer S243HLbmii W-LED Illuminated Display]

http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/4614ae27eef824f1.jpg[/img_ALT]

[img_ALT=Acer S243HLbmii W-LED Illuminated Display]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/4614ae27eef9e23b.jpg[/img_ALT]

Edited by George_o/c
Link to comment
Share on other sites

George, τι παραπάνω να διαβάσουμε στο link? Τα λες όλα. :)

Αυτές οι led τι γωνίες θέασης έχουν? Μου φαίνεται φοβερή. Πολύ καλή εμφάνιση, φοβερός χρόνος απόκρισης, αντιθέσεις και χρώματα led οθονών και τιμή 240 ευρώ για 24άρα. Φοβερό πακέτο πιστεύω.

Link to comment
Share on other sites

Όντως φαίνεται να είναι πολύ καλό πακέτο. Προς το παρόν δεν γνωρίζουμε τις γωνίες θέασης :(

Έμαθα όμως ότι θα βρίσκεται στα ράφια σε περίπου 2 εβδομάδες, με τιμή 270? (στην Ευρώπη). :drinks:

Link to comment
Share on other sites

το Led Illumination δεν είναι με άλλα λόγια το Led Backlit ή κάνω λάθος?

αν είναι τότε προφανώς το συγκεκριμένο μοντέλο δεν είναι τπτ σπουδαίο, σαν αυτά που έχει βγάλει η LG (με TN Panel προφανώς)...μετριότητες...

Link to comment
Share on other sites

Χάρη που το άκουσες αυτό; Δεν γνωρίζω αν είναι τα ίδια και απλά το ονόμασαν Illumination για καθαρά λόγους marketing.

TzimTzim, προς το παρόν η Acer ανακοίνωσε μόνο αυτήν. Δεν γνωρίζουμε για τα μελλοντικά της σχέδια. Ίσως αναφέρει κάτι σε επόμενο Press Release/News Post της.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now