George_o/c

Σχεδόν έτοιμο το νέο Hemlock Waterblock της Danger Den!

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Σχεδόν έτοιμο το νέο Hemlock Waterblock της Danger Den!]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/464a34425f9ee89.jpg[/NEWS_IMG]Η Danger Den, παγκοσμίως γνωστή για την ειδικότητά της στην κατασκευή ποιοτικών water-cooling parts, έχει σχεδόν έτοιμο waterblock, πλήρως συμβατό με τις επερχόμενες Dual-GPU Hemlock. Μέχρι στιγμής έχει παραχθεί μόνο το base-plate του προϊόντος, πράγμα που σημαίνει ότι απομένουν ακόμα το πάνω μέρος και τα fittings. Το ότι πρόκειται για full cover waterblock εξ' ολοκλήρου από χαλκό νομίζω εξυπακούεται, μιας και έτσι μας έχει συνηθίσει η Danger Den τόσα χρόνια. Το βάρος του θα ανέρχεται στα 1370 γραμμάρια, ενώ θα λάβει και πιστοποίηση για απροβλημάτιστη χρήση σε συστοιχίες CrossFire.

Την στιγμή που γράφεται αυτό το νέο, engineering samples από την AMD ταξιδεύουν προς τα HeadQuarters της Danger Den, ώστε να πραγματοποιηθούν τα απαραίτητα tests και να δοθεί όνομα στο waterblock (περιμένουμε να δούμε πως θα ονομάσει η AMD τελικά τις Hemlock VGAs της). Λογικά, η παρθενική εμφάνιση του προϊόντος στην αγορά θα γίνει τα Χριστούγεννα, μιας και τότε υπολογίζει η AMD να λανσάρει τις νέες κάρτες γραφικών της.

[img_ALT=Σχεδόν έτοιμο το νέο Hemlock Waterblock της Danger Den!]

http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/4614ae3daabc4ef4.jpg[/img_ALT]

[img_ALT=Σχεδόν έτοιμο το νέο Hemlock Waterblock της Danger Den!]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/4614ae3daabdba24.jpg[/img_ALT]

Link to comment
Share on other sites

1.4kg καθαρός χαλκός ..... χολι σιετ :hehe:

όμορφα πράματα,έχουμε το μπλοκ και περιμένουμε την κάρτα ;)

με 2 χεμλοκ και wc θες και ροδάκια στο pc μετά :D

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now