George_o/c

PowerColor Go! Green HD 5750: Περιβαλλοντική συνείδηση πάνω απ' όλα

Recommended Posts

[NEWS_IMG=PowerColor Go! Green HD 5750: Περιβαλλοντική συνείδηση πάνω απ' όλα]http://reviews.hwbox.gr/news/powercolor.jpg[/NEWS_IMG]Η TUL Corporation, ιδιοκτήτρια της μάρκας PowerColor, ανακοίνωσε χθες την πρώτη κάρτα γραφικών της γκάμας της που υποστηρίζει DirectX 11, διατηρώντας ταυτόχρονα περιβαλλοντική συνείδηση. Ακούει στο όνομα Radeon HD 5750 και ανήκει στην PowerColor Go! Green σειρά προϊόντων. Σύμφωνα με τα λεγόμενα της εταιρείας, η PowerColor Go! Green HD 5750 προσφέρει ίδιες επιδόσεις με αυτές του reference μοντέλου, χωρίς όμως να απαιτεί επιπρόσθετη ενέργεια. Χωρίς να έχουμε αποδεικτικές φωτογραφίες για αυτό, μάλλον μιλάμε για την πρώτη HD 5750 χωρίς εξάπινο PCIe connector τροφοδοσίας.

"Χαμηλότερη κατανάλωση σημαίνει λιγότερος παραγόμενος άνθρακας. Αυτό ήταν το σκεπτικό μας όταν πρωτο-δημιουργήθηκε η Go! Green σειρά καρτών γραφικών", είπε ο Ted Chen, Πρόεδρος της TUL. "Η PowerColor Go! Green HD 5750 αντιπροσωπεύει ένα μεγάλο κατόρθωμα στην βιομηχανία των VGAs. Αυτό συμβαίνει γιατί όχι μόνο προσφέρει εξαιρετικές επιδόσεις αλλά καταφέρνει να παραμένει και αθόρυβη και ενεργειακά συμφέρουσα! Όταν καλούμαστε να αναπτύξουμε νέα, καινοτόμα προϊόντα, αδιαμφισβήτητα ξεφεύγουμε από τον ανταγωνισμό και γινόμαστε οι καλύτεροι".

Το μόνο που μένει είναι να πάρουμε στα χέρια μας το PDF με τις επίσημες πληροφορίες γύρω από την πολυδιαφημισμένη PowerColor Go! Green HD 5750 και να επιβεβαιώσουμε ότι όντως λειτουργεί στις εργοστασιακές συχνότητες (700/4600MHz). Μείνετε μαζί μας.

[img_ALT=PowerColor Go! Green HD 5750: Περιβαλλοντική συνείδηση πάνω απ' όλα]

http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/4614b1a5c4ab5a63.jpg[/img_ALT]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now