GoriLLakoS

Ο Michael Jackson και το This Is It μέσα σε Kingston USB Flash Drives!

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Kingston]http://reviews.hwbox.gr/news/kingston.jpg[/NEWS_IMG]Φαίνεται πώς η Kingston υπέγραψε συμβόλαιο με την Sony Pictures Home Entertainment για να κυκλοφορήσει ένα USB Flash με προεγκατεστημένο το "This Is It" με πρωταγωνιστή φυσικά τον Michael Jackson.

Αν και ο Michael Jackson έχει πεθάνει, στα charts της Sony το συγκεκριμένο "προϊόν" φαίνεται πώς σημειώνει αρκετές χιιάδες πωλήσεις ανα μήνα και θέλουν να συνεχίσουν την πορεία του.

"Είμαστε ενθουσιασμένοι με το να παρουσιάζουμε μια ταινία με πρωταγωνιστή τον Michael Jackson, τον καλύτερο τραγουδιστή όλων των εποχών, μέσα σε ένα Kingston Flash Memory. Η Sony Pictures Home Entertainment είναι ο ηγέτης στην δημιουργία ποιοτικού περιεχομένου και με αυτή την συνεργασία μας, τα Flash Drives μας θα πάρουν μοναδική αξία και θα γίνουν συλλεκτικά κομμάτια "είπε ο Rick Webb, Vice President του Consumer Markets Group της Kingston.

Σύμφωνα με την πηγή, τα USB Flash Drives με τον Michael Jackson θα κυκλοφορήσουν μετά τις 26 του μήνα, σε άγνωστη πρός το παρόν τιμή, με 5 χρόνια εγγύηση !

Διαβάστε περισσότερα εδώ . . .

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now