George_o/c

Biostar TH55B HD: Η νέα πρόταση της Biostar

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Biostar TH55B HD: Η νέα πρόταση της Biostar]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/464a634384088fc.jpg[/NEWS_IMG]Καιρό τώρα είχε να κάνει την εμφάνισή της η Biostar, όμως σήμερα μας περίμενε μια ευχάριστη έκπληξη αφού ανακοίνωσε την ολοκαίνουρια TH55B HD. Όπως εύκολα καταλαβαίνει κανείς από το όνομα πρόκειται για μητρική που βασίζεται στο Intel H55 Chipset. Το micro-ATX T-series board υποστηρίζει πλήρως τους νέους Intel 32nm Core i3/i5 και είναι εξοπλισμένο με ηλεκτρικό κύκλωμα πέντε φάσεων, τέσσερις θύρες μνήμης DDR3-2000, μία θύρα PCI-Express x16 και έξι SATA 3.0 Gbps (SATA II).

Το δελεαστικό πακέτο ολοκληρώνεται με 5-κάναλο ήχο, Gigabit Ethernet, D-Sub/DVI/HDMI outputs και GT60 GPU overclocking function (για τον υπερχρονισμό της ενσωματωμένης κάρτας γραφικών). Σύντομα στην αγορά με τιμή που προς το παρόν παραμένει άγνωστη. Αν και η Biostar δεν μας έχει συνηθίσει σε ακριβές μητρικές κάρτες, οπότε η τιμή της λογικά θα κυμαίνεται σε φυσιολογικά επίπεδα.

[img_ALT=Biostar TH55B HD: Η νέα πρόταση της Biostar]

http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/4614b54bbcec3737.jpg[/img_ALT]

Link to comment
Share on other sites

για htpc θα προτιμουσα μια οικονομικη 785G υλοποιηση με εναν μικρο athlon 250.

To θεωρω πολυ καλυτερο συνδυασμο εν αντιθεσει με εναν G6950 ή Core i3 530 +H55 mobo....

αλλα ειναι γεγονος οτι η ονομασια Intel στο mass market δημιουργει παντα καλυτερο click εν συγκρισει με το ονομα της AMD.....;)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now