George_o/c

Zalman CNPS10X Performa: Το επιτυχημένο sequel είναι εδώ!

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Zalman CNPS10X Performa: Το επιτυχημένο sequel είναι εδώ!]http://reviews.hwbox.gr/news/zalman.jpg[/NEWS_IMG]Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι μετά την κυκλοφορία του Zalman CNPS10X CPU Cooler - στο οποίο αναφερθήκαμε εξονυχιστικά εδώ, ακολουθεί το λανσάρισμα του CNPS10X Performa. Η νέα αυτή ψύκτρα είναι κατάλληλα σχεδιασμένη για να μεγιστοποιεί την αναλογία τιμή/επιδόσεις! Με την CNPS10X Performa θα έχετε πλέον την δυνατότητα να απολαμβάνετε δροσερές θερμοκρασίες και χαμηλά επίπεδα θορύβου ταυτόχρονα, ανεξαρτήτως του τι επεξεργαστή χρησιμοποιείτε!

Τα αλουμινένια πτερύγια και η δομή που ακολουθήθηκε στον σχεδιασμό των πέντε heatpipes εξοπλίζουν την CNPS10X Performa με περίσσια δύναμη, ικανή να τιθασεύσει ακόμα και 340W παραγόμενης θερμότητας. Ο 120mm Ultra Quiet ball bearing PWM ανεμιστήρας που έρχεται μαζί της, εγγυάται μακροζωία και αθόρυβη λειτουργία. Βέβαια δύναται να χρησιμοποιηθεί και δεύτερος ανεμιστήρας σε διάταξη push-pull για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα και μεγαλύτερο overclock-ability.

Στην περίπτωση που το σύστημά σας στεγάζεται σε midi-tower δεν ενδείκνυται ο παραμικρός λόγος ανησυχίας αφού η Zalman CNPS10X Performa είναι απολύτως συμβατή με κουτιά μεσαίου μεγέθους. Εξάλλου έτσι η γνωστή εταιρεία αποδεικνύει περίτρανα το ότι στόχος της είναι να ικανοποιήσει τα γούστα όλων των επίδοξων αγοραστών. Στο bundle εκτός από μια STG2M θερμοαπαγωγική πάστα, θα βρείτε και όλα τα απαραίτητα clips προκειμένου να "κουμπώσετε" την ψύκτρα σε ένα ευρύ φάσμα sockets: Από Intel LGA1366, 1156 και 775 μέχρι AMD AM3, AM2+, AM2, 754, 949 και 940!

Σύντομα διαθέσιμη με προτεινόμενη τιμή λιανικής στα 34.50?.

[img_ALT=Zalman CNPS10X Performa: Το επιτυχημένο sequel είναι εδώ!]

http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/4614b57bb8c9a056.jpg[/img_ALT]

[img_ALT=Zalman CNPS10X Performa: Το επιτυχημένο sequel είναι εδώ!]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/4614b57bb8cae48e.jpg[/img_ALT]

.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now