panos444

καμενο τροφοδοτικο!τωρα τι??

Recommended Posts

καλησπερα σε ολους!μεσα στην εξεταστικη ειχα την δυστυχια να μεινω απο τροφοδοτικο..κοιταζα τα τροφοδοτικα απο το πλαισιο μιας και θα μου κοψουν πιστωτικο το παλιο τροφοδοτικο, να παρω ενα αλλο πιο μικρο σε διαστασεις..! Αυτο: Xilence SPS-XP1000.XQ.R2 1000W 80+ Silver Modular PSU - Τροφοδοτικά - plaisio.gr

ειναι καλο?κανενα αλλο που μου προτεινετε?τα χρηματα δεν με πολυνοιαζουν μονο το μεγεθος γιατι θελω να βαλω ψυγειο υδροψυξης στο συντομο μελλον..!

Link to comment
Share on other sites

Corsair TX Series CMPSU-950TX 950W PSU

γι αυτό θα σου έλεγα αλλά πάλι δεν είμαι σίγουρος για τις διαστάσεις του, ξέρω ότι από 1Κw και πάνω είναι μεγαλύτερα από τα "συμβατά"-γνωστά σε όλους μας, το καλύτερο είναι να πάς σε ένα κατάστημα και να τα δεις ζωντανά, αλλά μην ανησυχείς, αν αγοράσεις επώνυμο δεν θα έχεις πρόβλημα.

Link to comment
Share on other sites

καλησπερα και παλι..!θελω να ειναι οσο γινεται μικροτερο σε μεγεθος και οσο γινεται ποιοτικοτερο και μεγαλυτερης ισχυος.δεν με εχουν παρει ακομα τηλ απο το σερβις αλλα σιγουρα ειναι το τροφοδοτικο καμμενο,μην ειναι και η μοβο φοβαμαι..αυτο που παρεθεσα στο πρωτο ποστ δεν ειναι καλο?εννοω ποιοτικο συνατο κτλ?δεν βλεπω καποιο καλυτερο σε λιγο πιο μικρο απο τα extended atx στο πλαισιο..

boton: δεν ξερω ποιο μεγεθος να επιλεξω,ειναι κριμα ομως να μην εξαντλησω το πιστωτικο μου.αν παρολαυτα ειναι καλυτερο το corsair οκ!και το coolermaster 1kw καλοβλεπω μιας και ειναι μικρο!τελος για να τελειωσω αυτο το μακροσκελες ποστ θελω να ειναι οπωσδηποτε modular και αν ειναι full modular (αν και δεν βλεπω να εχει ουτε ενα) ακομα καλυτερα..!σας ευχαριστω εκ των προτερων..!

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now