George_o/c

Walton Chaintech: APOGΣΣ SSD Convertor + CompactFlash cards

Recommended Posts

[news_img=Walton Chaintech: APOGΣΣ SSD Convertor + CompactFlash cards]http://reviews.hwbox.gr/news/chaintech.jpg[/news_img]Παρόλο που η εν λόγω εταιρεία είχε χαθεί από προσώπου γης τους τελευταίους μήνες, έκανε δυναμική επανεμφάνιση με τα απίστευτα γρήγορα Astro Drive USB sticks της που σαρώνουν οτιδήποτε υπάρχει στην αγορά. Μιλάμε φυσικά για την Walton Chaintech, που πρόσφατα ανακοίνωσε και ένα ιδιαίτερα γρήγορο storage προϊόν, που ακούει στην ονομασία APOGΣΣ SSD Convertor. Πρόκειται για μια συσκευή 2.5 ιντσών που μπορεί να δεχτεί μία ή δυο (σε συστοιχία RAID 0/1) CompactFlash memory cards και μετέπειτα να λειτουργεί σαν solid-state drive.

Για να σας δώσουμε να καταλάβετε, ορίστε η βασική ιδέα με απλά λόγια: Όσο πιο γρήγορες είναι οι CF cards που χρησιμοποιείτε, τόσο πιο αυξημένες θα είναι και οι επιδόσεις του "SSD". Επιπλέον, όσο πιο μεγάλες είναι οι CF cards που χρησιμοποιείτε, τόσο πιο αυξημένη θα είναι και η χωρητικότητα που προσφέρεται. Σύμφωνα με την κατασκευάστρια εταιρεία, το APOGΣΣ SSD Convertor δύναται να "πιάσει" ακόμα και ταχύτητες της τάξεως των 55MB/s, ξεκαθαρίζουμε όμως ότι στην πραγματικότητα οι επιδόσεις εξαρτώνται άμεσα από τις κάρτες που εισέρχονται στις υποδοχές.

Επί της ευκαιρίας βέβαια, μην αμελήσουμε να σας γνωστοποιήσουμε και το ότι κυκλοφόρησαν οι νέες Walton Chaintech CF CompactFlash cards. Ερχόμενες σε χωρητικότητες των 16 και 32GB (606x), οι νέες κάρτες μπορούν να "ζευγαρώσουν" είτε με τον APOGΣΣ SSD Convertor, είτε με μια DSLR camera. Οι ταχύτητες που προσφέρουν ξεπερνούν τα 90MB/s και στην ανάγνωση αλλά και στην εγγραφή δεδομένων.

Δυστυχώς η Chaintech δεν ανέφερε τίποτα σχετικά με την διαθεσιμότητα και την τιμή των ανωτέρω προϊόντων.

[img_alt=Walton Chaintech: APOGΣΣ SSD Convertor + CompactFlash cards]

http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/4614b6df1e131189.jpg[/img_alt]

Edited by George_o/c
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now