George_o/c

Dell Precision M4500: Φορητό workstation με απεριόριστες δυνατότητες

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Dell Precision M4500: Φορητό workstation με απεριόριστες δυνατότητες]http://reviews.hwbox.gr/news/dell.jpg[/NEWS_IMG]Εκτός από τα νέα Vostro, η Dell αποκάλυψε χθες άλλο ένα εντυπωσιακό φορητό workstation που απευθύνεται κυρίως στο κοινό των 3D animators, engineers και research sciences, οι οποίοι χρειάζονται μεγάλες ποσότητες φορητής επεξεργαστικής δύναμης. Όπως μπορείτε να δείτε στις φωτογραφίες που ακολουθούν, το Dell Precision M4500 έρχεται με οπίσθιου φωτισμού LED οθόνη 15.6 ιντσών (1920x1080), επεξεργαστή Core i5/i7 (Normal ή Extreme μοντέλο), επαγγελματική κάρτα γραφικών NVIDIA Quadro FX 1800M ή Quadro FX 880M με 1GB μνήμης, μέχρι 16GB μνήμης RAM, 64GB SSD MiniCard και οπτικό drive. Όσοι θέλουν μπορούν να τα παραλάβουν και με ενσωματωμένη webcam ανάλυσης 3 MegaPixels, Gobi 2.0 mobile broadband και οθόνη με 100% τροποποιήσιμο color gamut.

Το βάρος του Precicision M4500 ξεκινά από 2.72 κιλά και το πάχος του από 2.8 εκατοστά. Είναι επανδρωμένο με μπαταρία 9- ή 12-cell πράγμα λογικό αν αναλογιστεί κανείς τα high-end χαρακτηριστικά του. Σύμφωνα με την εταιρεία κατασκευής το φορητό αυτό workstation θα γίνει διαθέσιμο μες στις επόμενες εβδομάδες, με τιμή που προς το παρόν παραμένει άγνωστη.

[img_ALT=Dell Precision M4500: Φορητό workstation με απεριόριστες δυνατότητες]

http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/4614b97ed5c5726b.jpg[/img_ALT]

[img_ALT=Dell Precision M4500: Φορητό workstation με απεριόριστες δυνατότητες]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/4614b97ed5c6f70a.jpg[/img_ALT]

Link to comment
Share on other sites

Βασικα μιλαμε για dell φορητο καλοφτιαγμενο και με εγγυηση εγγυηση. Η συγκεκριμενη σειρα θα λυσει τα χερια πολλων με τις quadro. Τωρα η ανεβασμενη τιμη ειναι λογικη για τα χαρακτηριστικα νομιζω.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now