George_o/c

Sparkle GeForce 210 1GB: Άπλετη μνήμη για καλύτερα αποτελέσματα

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Sparkle GeForce 210 1GB: Άπλετη μνήμη για καλύτερα αποτελέσματα]http://reviews.hwbox.gr/news/sparkle.jpg[/NEWS_IMG]Η Sparkle Computer, μια από τις πιο πιστές συνεργάτιδες εταιρείες της NVIDIA, ανακοίνωσε την Sparkle GeForce 210 1GB Graphics Card, με 128-bit video memory design. Μπορεί τα 24 Stream Processors και ο πυρήνας GT218 να μην αποδίδουν τα αναμενόμενα στα PC Games, όμως οι συχνότητες λειτουργίας (475/800MHz για πυρήνα και μνήμη αντίστοιχα) και η 1GB GDDR2 μνήμη σίγουρα θα βοηθήσουν λίγο.

Η ψύξη της κάρτας επιτυγχάνεται με ένα σύστημα ψύξης ειδικά σχεδιασμένο από την Sparkle. Αποτελείται από ανεμιστήρα χαμηλών στροφών (μέχρι και 32 dBA παραγόμενος θόρυβος), χωρίς ωστόσο να χάνει σε απόδοση. Αρκετή δουλειά βέβαια κάνει και η υψηλής ποιότητας αλουμινένια ψύκτρα. Μην αμελήσουμε να αναφέρουμε και το γεγονός ότι η Sparkle GeForce 210 1GB (αριθμός μοντέλου SXG2101024D2-NM) χρησιμοποιεί solid capacitors, για εγγυημένη σταθερότητα και βραχώδη αξιοπιστία ακόμα και σε overclocked συχνότητες.

Τέλος, η "μικρή" της Sparkle υποστηρίζει πλήρως το DirectX 10.1, καθώς επίσης και τις τεχνολογίες NVIDIA PureVideo HD, PhysX και CUDA. Σύντομα στα ράφια των καταστημάτων.

[img_ALT=Sparkle GeForce 210 1GB: Άπλετη μνήμη για καλύτερα αποτελέσματα]

http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/4614bab2be584b35.jpg[/img_ALT]

.

Edited by George_o/c
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now