George_o/c

OCZ Agility 2 SSD Press Release: Νέοι οικονομικοί SSDs από την OCZ!

Recommended Posts

[NEWS_IMG=OCZ Agility 2 SSD Press Release: Νέοι οικονομικοί SSDs από την OCZ!]http://reviews.hwbox.gr/news/ocz.jpg[/NEWS_IMG]Η OCZ ανακοίνωσε την κυκλοφορία των Agility 2 Solid State Drives (SSDs), οι οποίοι προσφέρουν στον χρήστη άπιαστες επιδόσεις, διατηρώντας ταυτόχρονα την τιμή σε χαμηλά επίπεδα για όσους εισέρχονται τώρα στην συγκεκριμένη αγορά. Οι OCZ Agility 2 κατασκευάστηκαν για να παίρνουν αριστείο τόσο στα read όσο και στα write rates. Ως συνέπεια του προηγουμένου αυξάνουν την παραγωγικότητα του desktop ή notebook PC σας στο μέγιστο δυνατό. Σε σχέση με ένα συμβατικό σκληρό δίσκο, οι OCZ Agility 2 όχι μόνο θα κάνουν το σύστημά σας να ανταποκρίνεται καλύτερα, αλλά και θα είναι πολύ πιο ήσυχοι και κρύοι κατά την διάρκεια λειτουργίας τους. Οι ταχύτητες διαμεταγωγής δεδομένων για ανάγνωση και εγγραφή ανέρχονται στα 285MB/s και 275MB/s αντίστοιχα, ενώ σε Sustained Write και 4k Random Write αγγίζουν τα 250MB/s και 10.000 IOPS!

Συνεχίζοντας και αναφορικά με τα τεχνικά χαρακτηριστικά τους, το Seek Time ανέρχεται στα 0.1 MS, ενώ η ενεργειακή κατανάλωση στα 0.5 και 2 Watts σε κατάσταση ηρεμίας και φόρτου αντίστοιχα. Οι 2.5" Multi-Level Cell (MLC) OCZ Agility 2 έχουν διαστάσεις 99.8 x 69.63 x 9.3 χιλιοστά, Mean Time Before Failure (MTBF) μεγαλύτερο από 2 εκατομμύρια ώρες, SATA 3.0 Gbps interface (SATA II), ενώ υποστηρίζουν πλήρως την τεχνολογία TRIM (με το ανάλογο λειτουργικό φυσικά).

Θα γίνουν διαθέσιμοι σε χωρητικότητες 50GB (OCZSSD2-2AGT50G), 100GB (OCZSSD2-2AGT100G) και 200GB (OCZSSD2-2AGT200G). Μόλις μάθουμε επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας και τιμή, θα σας ενημερώσουμε.

[img_ALT=OCZ Agility 2 SSD Press Release: Νέοι οικονομικοί SSDs από την OCZ!]

http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/4614bab30cc9f68c.jpg[/img_ALT]

.

Edited by George_o/c
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now