Boton

AMD: Επίσημη ανακοίνωση της ATI FirePro V8800.

Recommended Posts

[NEWS_IMG=AMD: Επίσημη ανακοίνωση της ATI FirePro V8800.]http://reviews.hwbox.gr/news/ati.jpg[/NEWS_IMG] Η AMD προχώρησε στην κυκλοφορία της πρώτης επαγγελματικής κάρτας γραφικών με υποστήριξη DirectX 11, την FirePro V8800.

Η νέα κάρτα είναι βασισμένη στην αρχιτεκτονική RV870 και υποστηρίζει την τεχνολογία ATI Eyefinity, επιτρέποντας στους χρήστες να κάνουν χρήση πολλαπλών οθονών στα συστήματα εργασίας τους. Η V8800 χρησιμοποιεί 2.6 teraflops ως υπολογιστική δύναμη και διαθέτει memory bandwidth των 147.2GB/s. Η AMD την χαρακτηρίζει ως την ταχύτερη επαγγελματική λύση γραφικών και εμείς δεν μπορούμε να αμφιβάλλουμε για τους ισχυρισμούς τους.

Αξίζει επίσης να επισημάνουμε ότι η V8800 θα υποστηρίζει πλήρως το ΟpenGL 4.0, κάτι το οποίο είναι σίγουρο ότι πολλοί επαγγελματίες θα εκτιμήσουν. OpenCL 1.0 υποστηρίζεται επίσης και η κάρτα θα έχει αρχική τιμή τα $1.499. Ίσως ακούγεται πολύ αν το συγκρίνουμε με τις κάρτες τις σειράς HD 5000, αλλά στον κόσμο των high-end επαγγελματικών γραφικών είναι πραγματικά αρκετά προσιτές.

<img src="http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/11004bbde3493c8b2.jpg" alt="AMD: Επίσημη ανακοίνωση της ATI FirePro V8800.">

Διαβάστε περισσότερα εδώ. . .

Edited by Boton
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now