George_o/c

Θερμοαπαγωγική πάστα Tuniq TX-4: New kid on the block!

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Θερμοαπαγωγική πάστα Tuniq TX-4: New kid on the block!]http://reviews.hwbox.gr/news/general_it.jpg[/NEWS_IMG]Η Tuniq μόλις ανακοίνωσε την κυκλοφορία της TX-4, μιας νέας, υψηλής ποιότητας θερμοαπαγωγικής πάστας. Σύμφωνα με τα λεγόμενα της εταιρείας (η οποία παρεμπιπτόντως ανήκει στην Sunbeamtech) η TX-4 θα ισχυροποιήσει στο έπακρο την μεταφορά θερμότητας από τον επεξεργαστή ή την κάρτας γραφικών σας και την ψύκτρα τους. Ερχόμενη σε σύριγγες του 1ml με θερμική αγωγιμότητα που αγγίζει τα 6.53 W/mK, η TX-4 υπόσχεται όχι μόνο να λειτουργεί απροβλημάτιστα σε θερμοκρασίες από -45*C μέχρι και 160*C, αλλά και να είναι πολύ πιο αποδοτική σε σχέση με την προκάτοχό της (TX-3).

Μες στο bundle θα βρείτε και ένα TIM spreader για να την απλώσετε πιο εύκολα. Η άφιξή της έχει ήδη προγραμματιστεί για αρχές Μαΐου.

[img_ALT=Θερμοαπαγωγική πάστα Tuniq TX-4: New kid on the block!]

http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/4614bc90eafb6815.jpg[/img_ALT]

Link to comment
Share on other sites

1) Βαρεθηκα να βλεπω παστες

2) Βαρεθηκα να βλεπω roundups με διαφορετικα αποτελεσματα το καθενα (τελικα το θεμα ψυξη ειναι πολυ υποκειμενικο)

3) Ειμαι σιγουρος οτι ο μυθος των Silver και Ceramique ειναι μουφα, μιας και με τοσες παστες, σιγουρα καποια θα ειναι καλυτερη :hehe:

Link to comment
Share on other sites

Τι να πω ρε Ζορζ... Εγώ μια χαρά θερμοκρασίες έχω δει και με μια no-name πάστα χρώματος μπλε, που είχα αγοράσει από ένα τοπικό μαγαζί στα Χανιά. Ποτέ δεν έδινα μεγάλη σημασία. Τώρα πόσο μεγάλη είναι όντως η διαφορά, δεν ξέρω τι να πω. Πάντως υπάρχει ας πούμε και round-up που λέει ότι η MX-3 (όχι TX-3, MX-3) είναι καλύτερη από την Ceramique.

Link to comment
Share on other sites

Εγώ και με τη Zalman Με το πινελάκι ήμουν οκ και με την ceramique η AS5 μου την έσπασε λίγο. MX πάλι πολύ καλή μου φάνηκε και γενικά εκτός από AS5 ότι έχω βάζω στο 24/7 αλλά σε άζωτο πάντα ceramique. Αυτά...

Link to comment
Share on other sites

Εκτός από την αγωγιμότητα και με άπλωμα και χωρίς πάντα είχα καλύτερες θερμοκρασίες με την ceramique και μετά από αρκετές ώρες λειτουργίας που λένε ότι θέλει η AS5.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now