George_o/c

PowerColor PCS++ HD 5870: Pre-overclocked απόλαυση στα $449

Recommended Posts

[NEWS_IMG=PowerColor PCS++ HD 5870: Pre-overclocked απόλαυση στα $449]http://reviews.hwbox.gr/news/powercolor.jpg[/NEWS_IMG]Η AMD/ΑΤΙ φαίνεται ότι δεν είναι διατεθειμένη να δώσει ούτε το παραμικρό περιθώριο στις NVIDIA Fermi, χτυπώντας την συνεχώς με καινούριες κάρτες γραφικών. Η PowerColor, μεγάλη συνεργάτιδα εταιρεία της κόκκινης κυρίας, σχεδίασε μια PCS++ (Professional Cooling Solution) έκδοση της διάσημης Radeon HD 5870. Η PCS++ HD 5870 λοιπόν έρχεται με 1600 Stream Processors, 256-bit memory interface, 1GB GDDR5 VRAM, χρονισμούς 950/4800MHz για πυρήνα/μνήμη αντίστοιχα (στο reference μοντέλο ο πυρήνας "τρέχει" με 100MHz λιγότερα), θύρες εξόδου dual-DVI, HDMI και DisplayPort και τέλος, μοντέρνας σχεδίασης dual-slot cooler.

Η συγκεκριμένη ψύκτρα περιλαμβάνει ισχυρό ανεμιστήρα διαμέτρου 92 χιλιοστών (παράγει θόρυβο μικρότερο από 30 dBA) και τέσσερα χάλκινα heatpipes. Μάλιστα κατά τα λεγόμενα του Marketing Dept. της PowerColor, η θερμοκρασία της κάρτας σας θα είναι μέχρι και 15*C κάτω, σε σχέση με ένα reference-based μοντέλο.

Η PowerColor PCS++ HD 5870 αναμένεται στα ράφια των καταστημάτων από την Τρίτη, με τιμή που αγγίζει τα $449.

[img_ALT=PowerColor PCS++ HD 5870: Pre-overclocked απόλαυση στα $449]

http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/4614bc9c74e8cee1.jpg[/img_ALT]

Link to comment
Share on other sites

Στα 449 ευρώ είναι πολύ καλή επιλογή κατά την άποψή μου. Δεν πάει να ανταγωνιστεί τα άλλα τερατάκια αλλά τα άλλα έχουν και 60 ευρώ περίπου παραπάνω.

o.t. είναι απόλαυση όταν ο Γιώργος βγάζει νέα :D Βγάζει ένα κάρο και είναι όλα σπέσιαλ :hehe:

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now